SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUCHAREST TROPHY

Fără strălucire » CSM Bucureşti a debutat cu dreptul la turneul pe care-l organizează, 29-23 cu Corona Brașov

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2015 00:00

Campioana României nu a trecut uşor peste înfrîngerea din Supercupa României.

În primul meci de la Bucharest Trophy, bucureştencele s-au zbătut din greu pentru a trece de Corona Braşov. Echipa care le pusese mari probleme şi celor de la Vardar Skopje, a treia echipă a Europei, s-a luat de gît şi cu CSM Bucureşti de pe picior de egalitate.

Chiar dacă bucureştencele au început tare, 4-0, iar brazilianca Mayssa Pessoa a fost impresionantă în poartă, 18 intervenţii, Corona a revenit imediat în meci şi a egalat la 9. Evoluţia ardelencelor a fost însă una în salturi, bazîndu-se îndeosebi pe aruncările Cristinei Zamfir, ale Mihaelei Briscan şi ale lui Carmen Cartaş. CSM s-a aflat tot timpul în control, a impus ritmul jocului, dar acesta a fost unul scăzut, departe de Liga Campionilor.

"Am jucat puţine meciuri de pregătire, încă nu s-au sudat relaţiile de joc. Astfel de meciuri nu pot să ne facă decît bine. Va trebui însă să ne ridicăm nivelul jocului pentru că vom avea în faţă adversari mai valoroşi", crede Aurelia Brădeanu. Venită chiar de la Corona, căpitanului "naţionalei" României nu i-a venit prea uşor să joace împotriva fostelor coechipiere. "Am avut un gol în stomac, dar acum joc la CSM Bucureşti şi încerc să o fac cît mai bine".

Antrenorul Coronei, Bogdan Burcea, a jucat ultimele 10 minute cu două jucătoare de 16 ani pe teren, iar acest lucru s-a văzut. CSM s-a desprins de la 24-21 în ultimele cinci minute şi a cîştigat la 6 goluri: 29-23.

CSM Bucureşti va juca azi meciul decisiv cu Vardar Skopje pentru calificarea în finala Bucharest Trophy. "Ne dorim să păstrăm trofeul de anul trecut. Vardar e o echipă tare, la fel şi Buducnost, dar vom lupta", spune extrema Carmen Martin.

CSM Bucureşti 29

Rodrigues 5, Da Silva 5, C. Martin 5, Jorgensen 4, Vărzaru 3, Gullden 3, Manea 2, Brădeanu 1, Bazaliu 1. Antrenor: Mette Klit

Corona Braşov 23

Cartaş 8, Zamfir 7, Briscan 4, Chiper 2, Hotea 1, Neagu 1. Antrenor: Bogdan Burcea

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează