SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROSTOV DON - CSM BUCUREȘTI 28-29

Fetele de la CSM București nu vor primi nicio primă pentru calificarea în Final Four: "Am dus altă politică" » Ce obiectiv are echipa

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 aprilie 2016 18:35

Andrei Luca, managerul general al lui CSM București, a vorbit despre atmosfera din lotul echipei de handbal feminin după calificarea în semifinalele Ligii în fața lui Rostov, scor 29-28. Oficialul bucureștencelor a dezvăluit și faptul că jucătoarele n-au primă pentru această performanță.

"Din fericire, echipa a păstrat același tonus încă din startul meciului. Fetele se bucurau, chiar dacă mai erau 2-3 minute de joc.

Ne-am bucurat foarte mult, fetele au cerut și steagurile României. Toată lumea a tratat cu seriozitate meciul, asta a făcut diferența. Am colaborat, medici, manageri, antrenori, jucători. Vom merge la Budapesta și vom vedea ce va fi la tragerea la sorți.

Noi în acest moment ne-am îndeplinit obiectivul, am intrat în Final Four. Sperăm la mai mult, dar vom lua lucrurile pas cu pas.

Fetele nu au prime pentru această calificare. CSM a dus o altă politică. Am plătit aceste jucătoare conform valorilor. Am considerat că salariile sunt suficiente pentru a le motiva. Poate după Final Four vom reuși să le asigurăm un premiu prin sponsori" a spus Andrei Luca la Dolcesport.

"Fetele au făcut un meci fantastic, mult peste așteptări. Au arătat a echipă, ceea ce n-au reușit să facă în grupe. Azi au avut o apărare extraordinară, iar cele două portărițe au fost aproape perfecte"
Narcisa Lecușanu, ex-handbalistă, acum secretar de stat in Ministerul Tineretului și Sportului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  10 Aprilie 2016, 09:12

raspuns lui bvd_magheru :habar nu ai de handbal nici de sport!Cum poti spune o absurtitate atat de mare ca "CSM va domina atit handbalul din Romania cit si cel din europa 100 de ani de acum incolo".Nici o echipa nu ar face o asemenea previziune imposibil de realizat.Ce crez unde vor fi norvegienii,ungurii,danezii,slovenii,muntenegrenii etc...natiuni care fac momentan legea in handbal.O sa dai seama chiar la Final Four de la Budapesta.Am avut noroc ca nu am nimerit pe Buducnost sau pe Audi ETO Gyor.Asta nu inseamna,ca CSM nu este o echipa buna,dar mai are mult de lucrat sa ajunga din urma pe asii europeni.

copacabana_70
copacabana_70  •  10 Aprilie 2016, 09:10

Felicitari fetelor de la HCM...eu cred ca acestea sunt adevaratele ambasadoare ale unui oras. Fiecare oras mare trebuie sa aiba o echipa puternica intr un sport. Prefer ca din bani publici sa se finanteze performanta in Sport, decat lucrari neterminate.

423943391114861
Geri Sorin  •  10 Aprilie 2016, 07:06

pacat ca nu sunt premiate,chiar ar merita asta

Vezi toate comentariile (19)
Comentează