SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA, LUNI, 18:30, TELEKOM1 ȘI LIVETEXT GSP.RO

Fetele noastre sunt pregătite să învingă Cehia » Aneta Udriștoiu: ”Nu vrem să ne oprim aici!”

foto: Marius Ionescu
foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 19:10

Aneta Udriștoiu dă asigurări că toate fetele sunt pregătite pentru a elimina Cehia, o echipă care va lupta ca la rândul ei să ajungă în premieră în ultimii 20 de ani între primele opt echipe ale lumii.

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României.

Titular pe extrema dreapta, Aneta Udriștoiu spune că meciul cu Cehia este cel mai important de la Mondiale și că este disputa care va arăta cu adevărat valoarea echipei. "Acum putem spune că începe o nouă competiție. Știm Cehia, am jucat cu ele la Europene și sunt o echipă care se agață de adversar. Foarte, foarte rele, nu cedează. Noi suntem însă motivate, vrem să ne calificăm și să nu ne oprim aici", a declarant Aneta.

Extrema de la CSM București spune că apărarea va juca un mare rol și-și dorește ca echipa să aibă un start bun de meci. "Până acum nu am început mereu foarte bine și a trebuit să muncim din greu pentru a reveni. Ar fi extraordinar dacă ne-am apăra bine, să le luăm tare în primele 15 minute, să nu le lăsăm să dea goluri ușoare", anunță Aneta.

3 ore 47 de minute și 54 de secundee timpul stat în teren de extrema dreapta a României, cea mai folosită dintre cele 16 handbaliste

"Linia de 9 metri e periculoasă!"

Aneta crede că echipa e pe o pantă ascendentă și că joacă din ce în ce mai bine. "Sperăm să prindem vârful de formă de acum încolo". Nu simte presiune. "Noi știm ce avem de făcut, suntem unite și gata să facem un meci mare. Ne dorim enorm să ne calificăm".

Cehia nu e o echipă pe care să nu o iei în considerare. "Au jucătoare de nouă metri foarte bune, aruncă bine de la distanță, dar au și o tehnică bună". Udriștoiu mizează și pe aportul suporterilor. "România a avut până acum, cred, cea mai frumoasă galerie. Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi, care ne-au susținut până acum", a declarat ea. 

14 goluria marcat Aneta Udriștoiu până acum, având un procentaj de 82% al aruncărilor la poartă

"Zilele de pauză au venit excelent. Am putut să ne recuperăm, iar acum suntem pregătite pentru un meci bun în urma căruia să ne calificăm"
Aneta Udriștoiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează