SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

FINAL FOUR // Cea mai lucidă jucătoare a celor de la CSM București: "La cum am jucat, ne bătea orice echipă!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 21:01

Iulia Curea spune că CSM București a jucat foarte prost în eșecul cu Gyor, scor 20-26, deși ea a simțit echipa foarte motivată și dornică de un rezultat mare.

  • Finala mică a Ligii Campionilor se joacă duminică de la 16:15, între CSM București și Rostov-Don;
  • Marea finală se joacă între Gyor și Vardar, de la ora 19:00.

La finalul meciului cu Gyor, multe jucătoare de la CSM au alergat, pur și simplu, spre vestiare. Au rămas să dea interviuri Iulia Curea, Oana Manea, Gnonsiane Niombla, Isabelle Gullden și Camille Ayglon. Dintre toate, doar la Iulia Curea s-au văzut lacrimi adunate în colțul ochilor.

- Iulia, nimic nu v-a mers! A părut că aveți forța să reveniți pentru puține momente, dar doar a părut!
- Așa este! Cred că punctul culminant al meciului a fost la 16-16. Acolo am ratat să trecem noi în avantaj. Am reușit să egalăm după ce am alergat tot meciul după ele! N-am simțit că am început bine meciul, ne-am chinuit tot timpul, nu am reușit să facem o apărare ca a lor și să ajutăm poarta.

- Ce s-a întâmplat totuși?
- Am fost foarte încrezătoare, am pregătit bine meciul, motivația cred că a fost dusă la extrem și probabil am picat în partea cealaltă.

- S-au apărat foarte bine la Neagu, iar voi, celelalte jucătoare, nu ați reușit să vă impuneți jocul, să veniți cu ceva nou!
- Dacă mă gândesc acum, cred că am avut un joc individual, nu am reușit practic să atacăm, să mutăm apărătoarele lor și să dăm drumul din fault la minge. Pentru că ele au reușit să ne oprească foarte mult cu faulturi. S-au pregătit foarte bine. Și a fost o mare diferență!

- Acest rezultat e urmarea parcursului din acest sezon în care ați jucat în permanență foarte instabil, fără a avea o constanță?
- Probabil că da! Sincer, eram convinsă că vom câștiga, încă o dată revin și spun că motivație a fost! Ne pare rău, dar asta e consecința acestui sezon!

- Când ai simțit că totul e pierdut?
- Am crezut până în minutul 53-54. Am crezut tot timpul, dar nu ne-a ieșit. Când s-au dus la 6 goluri nu mai era nimic de făcut!

- Gyor reprezintă un complex pentru voi? Nu vă convine stilul?
- Cred că azi, cu oricine am fi jucat, nu puteam să batem pe nimeni! Și Rostov, și Vardar ne băteau. Se va vedea mâine în finală, să vedem dacă Gyor va putea câștiga această finală.

- Mai este motivație pentru, măcar, locul 3?
- E o întrebare-capcană acest "măcar loc 3". Se spune că e bine să închei cu o victorie, dar există un singur trofeu în Champions League, se dă la locul 1. Când ești la un Campionat European, Mondial, acolo contează. Meciul de mâine este de entertainment pentru public. Pentru mine există un singur trofeu: Champions League, locul 1!

Vezi și: VIDEO + FOTO CSM București, ÎNFRÂNGERE fără drept de apel în semifinalele Ligii Campionilor » Prestație dezamăgitoare

Explicațiile Oanei Manea după eșecul categoric cu Gyor: "Trebuia să jucăm ca o echipă, nu individual!"

Per Johansson, cu nervii la pământ: "Nu au respectat tactica. Fiecare jucătoare a jucat pentru ea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  12 Mai 2018, 23:30

Cei din conducerea lui CSM nu simt ca poarta nu ajuta cu nimic?Portari au scos doua mingi într-un meci care contează poarta.Gyor imediat au decis sa ia portarul de la Vardar care azi a avut peste 55% interventi în poarta și a calificat Vardar aproape singura.

ceaiuri
ceaiuri  •  12 Mai 2018, 22:31

iulia are dreptate...echipa e cea mai slaba din cele 4(daca metz nu prindea o zi asa slaba in meciul tur,nu aveam ce cauta acolo)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează