SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

FINAL FOUR // Marea absentă din CSM București - Gyor e dispusă să riște tot: "I-am transmis asta lui Ambros"

Nora Mork și Bella Gullden FOTO: Cristi Preda
Nora Mork și Bella Gullden FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 21:53

Handbalista Nora Mork (27 de ani) nu poate evolua în Final Four-ul Ligii Campionilor din cauza unei accidentări, dar a trăit intens victoria Gyor-ului cu CSM București, 26-20, de pe banca de rezerve. 

  • Finala mică a Ligii Campionilor se joacă duminică de la 16:15, între CSM București și Rostov-Don;
  • Marea finală se joacă între Gyor și Vardar, de la ora 19:00.

"Mi-am dorit din tot sufletul să stau pe bancă. Am avut loc doar din cauza faptului că lotul nostru este decimat, nu erau suficiente jucătoare pentru a umple foaia de joc.

Am simțit meciul la fel ca din teren, nu pot explica în cuvinte cât de fericită am fost. Dacă aș fi avut o accidentare minoră, aș fi regretat mai mult, dar așa, fiind conștientă că voi juca abia din sezonul viitor, am trecut ușor peste.

Meciul cu CSM București a fost o experiență de neuitat. Nu pot pronostica ce se va întâmpla în finală. I-am transmis lui Ambros Martin că, dacă va fi nevoie, îmi voi asuma toate riscurile și voi intra câteva minute. Nu a fost foarte încântat, așa că probabil nu voi evolua", a declarat Mork, potrivit www.nemzetisport.hu.

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1prezescu
1prezescu  •  13 Mai 2018, 08:34

Győr departe cea mai buna echipa din Europa de ani buni.Pacat ca Nora Mörk nu a putut evolua,altminteri scorul ar fi luat cu totul alta dimensiune!!Cititi declaratia Norei Mörk :"Mi-am dorit din tot sufletul să stau pe bancă. Am avut loc doar din cauza faptului că lotul nostru este decimat, nu erau suficiente jucătoare pentru a umple foaia de joc."Ce s-ar fi intamplat daca toate echipa era apta de joc ??? Tigroaicele chiar ar fi devenit niste iepurase !

vicol_vali
vicol_vali  •  13 Mai 2018, 02:35

A fost răspunsul lui Ambros pentru Messi din Carpați.

106773433522190
Marcello Kazan  •  12 Mai 2018, 23:59

Sa le fie RUSINE... Hai veniti in tara pentru ca va asteptam la aeroport...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează