SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR, SÂMBĂTĂ, 16:15, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

FINAL FOUR // Una dintre cele mai experimentate jucătoare din lotul lui CSM abia așteaptă meciul cu Gyor: "Dacă jucăm la adevărata valoare, nu ne bate nimeni!" » E la al 3-lea Final Four consecutiv

Iulia Curea // FOTO: Cristi Preda
Iulia Curea // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:56

Iulia Curea (36 de ani), extrema stânga a lui CSM București,  crede cel mai mult în echipa ei la Final Four. "Pentru acest turneu ne-am pregătit tot anul!", spune aceasta.

  • Gazeta Sporturilor va ține la curent cu tot ce se întâmplă în capitala Ungariei, de unde reporterii GSP dau ultimele detalii înaintea meciurilor din weekend.

Iulia Curea a ajuns cu CSM București la al treilea Final Four consecutiv. Nu mai are decât emoții constructive și e nerăbdătoare să înceapă mai repede turneul.

"E frumos să fii la Final Four, alături de cele mai valoroase echipe! Am venit aici să batem Gyorul, să jucăm finala și, de ce nu, să câștigăm trofeul", spune Iulia.

Nu o impresionează faptul că unguroaicele vor avea 10.000 de fani în spate. "Nouă ne place să fie sala plină. Cu siguranță se vor auzi și românii, pentru că sunt mulți. Pentru mine, sincer, e o plăcere să joc cu Gyor".

Iulia știe și varianta câștigătoare: "Apărarea și poarta vor conta enorm. Nu ne gândim la adversare, ci la ce avem noi de făcut! Trebuie să oprim fazele lor de contraatac, să nu le lăsăm să-și facă jocull pentru că suntem patru echipe foarte, foarte apropiate valoric".

Fata de 10!

Atmosfera la CSM e foarte bună și fetele sunt optimiste. "Pe o scară de la 1 la 10 în ceea ce privește optimismul, eu sunt de 10! Am doar emoțiile necesare unei asemenea confruntări, știu că putem să batem Gyorul. Mai știu că, dacă noi jucăm la adevărata valoare, nu ne bate nimeni!", spune Iulia.

Nu i-ar părea rău dacă ar pierde o astfel de întâlnire, cu o singură condiție: "Dacă e să nu le putem bate, aș fi împăcată sufletește doar dacă aș putea spune la final «Au fost mai bune, nu am putut mai mult!». Dar încă o dată o spun, cred că putem să le batem".

5-2
e scorul întâlnirilor directe între Gyor și CSM București. În acest sezon, disputa între cele două forțe de pe semicerc s-a încheiat nedecis: 1-1.

PROGRAM FINAL FOUR:

Sâmbătă 12 mai
16:15 - CSM București - Gyor 
19:00 - Rostov Don - Vardar Skopje

Duminică
16:15 - Finala mică
19:00 - Finala mare

Vezi și: VIDEO + FOTO de la Budapesta » Imagini SAVUROASE cu Cristina Neagu și Bella Gullden în rolurile principale :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1prezescu
1prezescu  •  12 Mai 2018, 09:55

Dacă jucăm la adevărata valoare, nu ne bate nimeni!"...este o declaratie nesimtita.In sport nu exista asa ceva !! Increzuta fara margini,lipsa de sportivitate...in Europa,sint cel putin 10 echipe aproape de aceiasi valoare.Poate sa castige sau sa piarde oricare dintre ele.CSM s-a calificat de pe locul 3...ce tot discutam...momentan in ierarhia europeana CSM ocupa locul 9.Mai mult joc si mai putine vorbe.Adevarul este ca avem o sansa mare cu ETO GYŐR... in acest an echipa ungara fiind scurtcircuitata din cauza accidentarilor,dar acest lucru nu inseamna ca nu ne bate nimeni.Este posibil sa nu castigam nici un meci...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close