SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA - KRISTIANSAND 30-25

CRAIOVA A CÂȘTIGAT CUPA EHF // Declarații emoționante ale antrenorului lui SCM Craiova după succesul istoric din finala Cupei EHF: "Am îndeplinit un vis la care nu speram" + Mesaj pentru contestatari

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 21:16

SCM Craiova a întors miraculos soarta finalei Cupei EHF, în fața norvegiencelor de la Kristiansand. Oltencele au pierdut manșa tur la 4 goluri, dar au învins cu 30-25 în returul disputat în Sala Polivalentă din Craiova.

Bogdan Burcea, antrenorul lui SCM Craiova, și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei. Acesta le-a transmis un mesaj și celor care au pus la îndoială performanțele oltencelor din acest sezon. 

"Sunt obosit, dar fericit. Consider că am îndeplinit un vis la care nu speram la începutul sezonului. Suntem fericiți și în seara aceasta vrem să ne bucurăm. Acest succes înseamnă enorm pentru România, pentru orașul nostru și pentru fetele mele, care s-au dăruit, au muncit și au crezut în acest succes.

Mă bucur că am reușit să câștigăm. Au fost voci care au spus că am ajuns aici nemeritat, dar suntem câștigătorii trofeului și merităm felicitări și respect din partea tuturor. Am trăit intens finalul meciului. Publicul a fost senzațional, n-am cuvinte", a declarat Bogdan Burcea, la TV Telekom Sport. 

"Nu am cuvinte să descriu fericirea pe care o simt. Vreau să mulțumesc acestui public minunat și să mergem să sărbătorim"
Ana Maria Țicu, autoarea a 10 goluri în victoria de azi a Craiovei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
andy_2008
andy_2008  •  11 Mai 2018, 22:12

BRAVO!!!

andy_2008
andy_2008  •  11 Mai 2018, 22:11

BRAVO!!!

grande.balaci
grande.balaci  •  11 Mai 2018, 22:04

Felicitari Burcea,demonstrezi daca mai era nevoie ca avem antrenori de mare valoarea capabili sa castige trofee la nivel mondial!Felicitari doamnelor pentru partida superba si nu in ultimul rand ,publicului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează