SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - ANGOLA 27-24

FOTO 18+ Striptease involuntar în România - Angola: o jucătoare a rămas cu sânii pe afară

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 22:31

Albertina da Cruz Kassoma, pivotul în vârstă de 21 de ani al naţionalei Angolei, a resimţit pe deplin intensitatea duelurilor cu Crina Pintea, din înfrângerea suferită în faţa României, scor 24-27. 

Albertina, marcatoare a două goluri, a rămas fără tricou în timpul unui contact pe semicerc cu pivotul nostru, Crina Pintea. Fotograful Gazetei, Marius Ionescu, a fost pe fază şi a imortalizat momentul. :) 

poza goala

Vezi AICI mai multe imagini din meciul România - Angola

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  08 Decembrie 2017, 15:43

Daniel Voinea, sunt unul dintre cei ( foarte putini ) care au inteles perfect intentia ta din postare. Ce n-am inteles eu, e cum dreaq tocmai aici, pe gsp online, te-ai gasit tu sa faci morala? Articolele astea sunt niste cancan-uri de slaba calitate ( daca un cancan poate fi de calitate ) iar portile internetului sunt larg deschise. Am vazut mult mai multi prosti pe aici decat in realitate, asta e clar. Plus ca asa e, cum zici tu, o gramada de frustrati sunt ascunsi in spatele unor nickname-uri de tot *** si de acolo se imprastie peste subiectele de scandal lansate de gsp-isti. Dar repet, ce ai facut tu e exact cum s-ar duce cineva la Jilava cu intentia de a invata violatorii sa respecte si sa protejeze femeia fara chiloti pe ea din cluburile patriei :))) Si hai sa-ti mai zic un secret: nu generaliza! Ca a admira niste picioare lungi, niste sani frumosi sau un fund smecher, in poze sau in filme, nu e un viciu mai grav decat a linge icoane, moaste, sau a merge de-a busilea in jurul uneei biserici cu capul in *** babei de dinaintea ta. Faza in care sportiva angoleza e lasata in sanii goi involuntar e totusi un fapt interesant in lumea sportului care face deliciul mai ales al barbatilor, evident. Ca tipa e skinny si poate nu place oricui, e alta problema, dar in general, un san dezgolit provoaca o oarecare emotie indiferent de marimea lui. Si da, apropos de femei, prefer o bunaciune proasta unei cocosate intelectuale :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

269192546941924
Maria Marinela  •  08 Decembrie 2017, 12:08
Postat de Daniel Voinea pe 08 Decembrie 2017, 08:17

La asa stire, apar...asa commenturi. Toti acneicii, ascunsi in spatele unor nick-uri...deci niste "no name" ***, fac "ironii" la adres unei sportive. Tocmai ei, care n-au vazut alti sani, decat pe-ai mamelor...si aia, 2-3 luni, pe urma fiind trecuti pe lapte praf Raraul. Copiii, voi nu aveti scoala? In viata veti gasi fetite cu sani adevarati, nu ca cei din pozele sau filmele porno, la care va uitati. Dar, cum nu aveti acces, fiind niste "tantalai si gogomani", va hliziti la stirea unui inapt din GSP. Nu stiu ce va conta, in viata voastra indepartata viitoare sexuala...Parca intrevad:"s-o ai mare", tzatze mari, fund mare...Eeee, "***", intrebati-va tutorii, discutati cu ei,pe tema asta(daca au si ei ce va edxplica, dar ma-ndoiesc)...Nu lungimea conteaza(de multe ori chiar deranjeaz), ci ceea ce stii sa faci cu ea, iar, celelalte "mari", ale femeii, cu cat sunt mai mari, cu-atat va trebuie mai multa pricepere si rezistenta. Bineinteles...ceea ce nu este cazul. :)) P.S: Referitor la sanii fetei de 21 de ani...sunt chiar normali, tinand cont de pozitia "pe spate", in care se afla. Bineinteles, pozitie necunoasuta voua, voi stiind-o doar pe cea din timpul alaptarii...cu un san plin cu lapte ,al mamei, prevalit pe fata voastra. P.P.S: Daca esti barbat, tu asta de la GSP...nu "modera" acest comentariu al meu, te rog. Macar de-atata sa dai dovada.

vezi ca eu ti-am dat voturile, am vazut ca aici nu este votul dislike. Si poti sa iti dai singur cate like-uri doresti. Citeste comentariul meu de mai sus.

269192546941924
Maria Marinela  •  08 Decembrie 2017, 12:03

Pt Daniel Voinea- uite ca sunt fata si comentez, nu sunt ,,fatalaii,,pe care ii detesti tu spunand ca au vazut doar sanii mamei plini de lapte. In afara de faptul ca nu stii sa scrii, mai esti si papagal. Barbatilor le plac sanii, se stie, daca tu consideri ca tipa are sani, *** Nu am cei mai mari sani nici eu, dar am. Daca tu consideri ca barbatii sunt prosti pt ca le plac sanii si fundul, atunci esti genul care pune pret pe inteligenta si pe naturalete. Sa ti-o prezint atunci pe Silvia. Cine e Silvia? O tipa f inteligenta, nu are un ochi, nu are sani , dar cu siguranta vei avea ce vorbi cu ea. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează