SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST

FOTO Cristina Neagu, prezentată oficial la Buducnost!

Foto: handballme.me +1   FOTO
Foto: handballme.me

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 16:40

Handbalista Cristina Neagu a semnat un contract valabil pe două sezoane şi a fost prezentată oficial, sîmbătă, de campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica.

Cristina Neagu (24 de ani) a părăsit echipa Oltchim din cauza problemelor financiare, ea încercînd să revină în circuitul internaţional, după ce a avut probleme de sănătate în ultimii doi ani, fiind supusă la două intervenţii chirurgicale, la umăr şi genunchi. Neagu va purta tricoul cu numărul 8, acelaşi ca şi la Oltchim.

"Sînt foarte fericită să fiu aici şi sînt convinsă că voi da tot ce pot, pentru a ajuta echipa. Sper că voi trăi multe momente memorabile la Podgorica. Cît despre problemele mele de sănătate, pot spune că acum totul este bine, că voi începe pregătirea cu echipa şi voi reveni la forma mea", a declarat Cristina Neagu la conferinţa de presă la care a fost prezentă şi fosta mare jucătoare Bojana Popovici, în prezent director sportiv la Buducnost, dar şi antrenorul Dragan Adzici.

În cadrul conferinţei de presă de sîmbătă, Buducnost Podgorica, care a cucerit Liga Campionilor în 2012, a mai prezentat şi alte transferuri: daneza Camilla Dalby, poloneza Kinga Byzdra şi croata Marta Zderici.

De-a lungul carierei la senioare, Neagu a jucat doar la două echipe din România, Rulmentul Braşov şi Oltchim Rm. Vîlcea. Pentru Neagu, transferul la Buducnost este prima ieşire la un club din Europa, deşi a fost dorită în trecut de echipe cu pretenţii din Liga Campionilor, în special cele nordice. Neagu va juca şi în Liga Campionilor cu noua sa echipă de club în sezonul 2013-2014.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
handsport
handsport  •  18 Iunie 2013, 10:10

apropo ce salariu primeste acuma neagu...la fel ca la oltchim? stiu este secret... procentual eu cred ca primeste mai putin cu 60-70%, decît la oltchim, cred ca primeste între 4000 - 6000 Euro pe luna...daca clubul ar plati salari m-ai mari atunci s-ar fi dus si bulatovici? muntenegreni nu arunca bani pe fereastra ca oltchim?

usla
usla  •  18 Iunie 2013, 07:49

Mare bucurie, mare , si la final, vor vedea ce mare teapa au luat.

supersolo
supersolo  •  16 Iunie 2013, 17:51

Crezi ca nu stiau aia ca a fost operata???? Crezi ca aia nu stiu sa recupereze un sportiv??? Chiar crezi ca numai in Romania se poate reveni la o forma detinuta anterior???? In cazul Cristinei....nu zic ca e usor ...dar la ce lot au aia ...nu o vor presa sau forta....iar asta o va ajuta sa - si revina incet -incet....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează