SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA - KRISTIANSAND 30-25

FOTO Exemplu de profesionalism! Campioanele EHF de la Craiova au continuat petrecerea după meci și au dat sute de autografe! În miez de noapte s-au retras pentru a pregăti meciul din campionat

Foto: Eduard Apostol +1   FOTO
Foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 10:11

Fetele de la SCM Craiova au petrecut până la miezul nopții după câștigarea Cupei EHF în fața celor de la Kristiansand, scor 30-25 în retur, după ce în tur pierduse 22-26.

Jucătoarele craiovene au dat sute de autografe și au făcut poze cu fiecare suporter în parte, vrând să le mulțumească pentru susținerea fantastică oferită.

După sesiunea de poze și autografe, fetele noastre au petrecut timp două ceasuri la un restaurant din afara orașului. N-au pierdut întreaga noapte pentru că peste trei zile au meci în Liga Națională, pe terenul celor de la Rapid București.

De altfel, în afară de meciul cu formația giuleșteană, SCM Craiova mai are încă două etape din acest sezon: cu ASC Coronoa Brașov și HC Dunărea Brăila. Oltencele vor să urce pe locul 2, ele fiind în acest moment pe poziția a treia.

 

 
Exemplu de profesionalism!

Exemplu de profesionalism! Campioanele EHF de la Craiova au continuat petrecerea după meci și au dat sute de autografe! În miez de noapte s-au retras pentru a pregăti meciul din campionat --->>>> http://www.gsp.ro/sporturi/ handbal/foto-exemplu-de-profesionalism-campioanele-ehf-de-la-craiova-au-continuat-petrecerea-dupa-meci-si-au-dat-sute-de-autografe-in-miez-de-noapte-s-au-retras-pentru-a-pregati-meciul-din-campionat-539335.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 12 Mai 2018
 

SCM Craiova câștigă Cupa EHF după un final absolut DRAMATIC și a început petrecerea!

SCM Craiova câștigă Cupa EHF după un final absolut DRAMATIC și a început petrecerea! BRAVO, FETELOR! ---->>> http://www.gsp.ro/sporturi/handbal/video-foto-scm-craiova-castiga-cupa-ehf-final-absolut-dramatic-cu- kristiansand-dumanska-a-aparat-doua-lovituri-imposibile-in-ultimele-10-secunde-539287.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 12 Mai 2018

Citește și: CRAIOVA A CÂȘTIGAT CUPA EHF // VIDEO + FOTO IMPRESIONANT! Imaginile bucuriei din Sala Polivalentă după succesul istoric al lui SCM Craiova: jucătoarele au izbucnit în plâns!

Norvegienii se plâng de arbitraj după ce au pierdut Cupa EHF: "Au făcut praf meciul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
lionforever
lionforever  •  12 Mai 2018, 17:59
Postat de Mihai Mihai pe 12 Mai 2018, 15:26

CSM Bucuresti nr 1 in Europa!!!

Cam bucurești gaura in buget nr 1 în europa pa .

1800355273588166
Mihai Mihai  •  12 Mai 2018, 15:26

CSM Bucuresti nr 1 in Europa!!!

ucv1948
ucv1948  •  12 Mai 2018, 14:32
Postat de lionforever pe 12 Mai 2018, 12:21

Puteau și federalii sa amane meciul . Nu am văzut niciun "ajutor " acordat echipei din craiova desi reprezenta românia la nivel înalt a fost pusă mereu sa joace imediat după meciuri importante internationale in campionat sau chiar între două manse .

Cand vreodata federatiile din bucuresti , indiferent de disciplina sportiva , au fost corecte fata de craioveni ? Niciodata ! .... Radu Naum comenta meciul de handbal cu Start K , de o intensitate maxima , de parca avea gura cusuta ... Oameni mici !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close