SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

FOTO Nuntă pe bicicletă » Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de lesbiene şi-au oficializat relaţia

Anja (stînga) şi Gro sărbătorind după ultimul titlu cu Larvik +8   FOTO
Anja (stînga) şi Gro sărbătorind după ultimul titlu cu Larvik

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 12 august 2013 21:19

Cele două norvegience, medaliate cu echipa naţională la competiţii importante, au şi un copil, conceput în urma unei inseminări in vitro.

Gro Hammerseng şi Anja Edin, două dintre vedetele "naţionalei" de handbal a Norvegiei, s-au căsătorit pe 3 august. Au făcut-o într-un cadru oficial, alături de colegele de echipă, familii şi prieteni. Sînt de mai bine de trei ani împreună şi nu şi-au ascuns niciodată relaţia.

Handbalista anului 2007
Gro Hammerseng, 32 de ani, e cea mai cunoscută dintre cele două. Centrul "naţionalei" Norvegiei, Gro a cîştigat tot ce se putea cîştiga. E campioană olimpică în 2008, de trei ori campioană europeană, a cîştigat şi Liga Campionilor cu echipa sa de club, Larvik, în 2011. În 2007, a fost declarată de Federaţia Internaţională de Handbal drept cea mai bună jucătoare din lume.

Partenera sa, Anja Edin, e cu doi ani mai tînără şi a cochetat abia pe finalul carierei cu "naţionala" scandinavă. I-a luat chiar locul iubitei sale în lot. Nu a cunoscut însă triumful suprem. A reuşit să cîştige doar o medalie de argint la Euro 2012 şi un bronz la Mondialul din 2009.

Gro a purtat rochie de mireasă
Nunta celor două a avut loc la Stavern, un orăşel turistic de la sud de Oslo, care vara îşi înzeceşte populaţia, ajungînd la 30.000-40.000 de locuitori. Cuplul a venit la propria nuntă pe bicicletă. Dacă Gro Hammerseng a îmbrăcat rochia de mireasă, Anja Edin a afişat tot o vestimentaţie albă, dar formată din pantaloni, cămaşă şi un pulover.

În ataşul bicicletei, care a fost împodobită şi cu steaguri ale Norvegiei, a avut loc şi micuţul Mio, fiul de un an şi jumătate al cuplului, născut de Gro Hammerseng în urma unei fertilizări in vitro.

Oaspeţi de seamă
Pe lîngă familiile celor două handbaliste şi mai mulţi prieteni, la ceremonia de la Krutthushet au participat şi cîteva dintre colegele de echipă ale celor două. Şi-au făcut astfel apariţia pivotul Heidi Loke, vedeta de la Gyor, însoţită de noul ei prieten, masorul echipei naţionale de handbal, Bjorn Olsson, Cecille Leganger şi Isabel Blanco, colegele de la Larvik.

La petrecerea care a avut loc la hotelul Wassilioff din Stavern, au participat aproximativ 90 de persoane. "Nunta nu a fost cu dar, dar nu putem să dezvăluim ce cadou le-am adus", a spus Heidi Loke, abordată de reporterii televiziunii norvegiene.

Îşi mai doresc alţi copii
Anja Edin spune că, pe lîngă micuţul Mio, cele două îşi mai doresc şi alţi copii. "Centrul" de la Larvik a lăsat să se înţeleagă că aceştia vor fi născuţi tot de prietena sa, Gro Hammerseng, ea dorind să continue să joace handbal. Gro Hammerseng şi-a anunţat retragerea din echipa naţională şi probabil că nu va mai evolua nici la campioana Norvegiei dacă va rămîne din nou însărcinată.

S-a despărţit de Katja Nyberg
Înainte de a fi împreună cu Anja, Gro Hammerseng a trăit o altă poveste de dragoste alături de o altă coechipieră: Katja Nyberg. Au stat împreună cinci ani, din 2005 pînă în vara anului 2010, cînd s-au despărţit.

În 2008, în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde au cîştigat aurul, cele două au iniţiat o campanie pentru drepturile omului pentru a-i ajuta pe chinezi. Nu au anunţat cauzele despărţirii, anunţînd că vor continua să fie prietene. De altfel, ele au şi jucat împreună mai departe la Larvik, cu care în 2011 au cucerit Liga Campionilor.

Gro şi Katja au cumpărat în timpul mariajului lor două case. Una, în care locuiau, la Larvik, acolo unde a rămas Nyberg, şi alta, de vacanţă, care i-a rămas lui Gro Hammerseng.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1401290563525968
Pandora SV  •  19 Aprilie 2015, 05:46

Tema spotului este discriminarea împotriva minorităților sexuale. În prima scenă, zeci de oameni se află în fața unui tablou, pe care încă nu-l vedem. După câteva secunde, scena este văzută din alt unghi și vedem un ghid care le explică vizitatorilor că tabloul respectiv este admirat anual de milioane de oameni. Scena doi conține imaginea tabloului cu celebra MONALISA. În timp ce cadrul se strînge, din off, se adresează următoarele întrebări: - Știai că acest tablou se numește MONALISA și este este unul dintre simbolurile Renașterii? - Știati că cel care l-a pictat a fost Leonardo da Vinci și că era homosexual? - Acum , că ai aflat asta, înseamnă că tabloul e mai puțin valoros? Spotul se încheie cu următorul slogan: Nu judeca oamenii după orientarea lor sexuală!

razvyyc
razvyyc  •  14 August 2013, 11:40

Editori GSP, sunteti oameni de nimic! Am scris aseara un comentariu, fara conotatii sexuale sau discriminatorii. L-ati sters, nerusinatilor! Veniti cu articole de 2 bani, pregatiti-va pentru raspunsuri de 2 parale! Jumatate din echipa Norvegiei este cu inclinatii sexuale dubioase.

gabrielaj
gabrielaj  •  13 August 2013, 14:16

superbe,casa de piatrà fetelor .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează