SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO Vedetele de la CSM București, folosite într-o campanie a Primăriei împotriva jocului "Balena Albastră" » Ce au declarat

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 12:42

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, și ministrul de Interne, Carmen Dan, au susținut discursuri în Școala 164 și le-au vorbit copiiilor despre riscurile jocului "Balena Albastră".

La eveniment au fost prezenți și handbaliști de la CSM București, Cristina Vărzaru și Iulian Stamate, care au ținut să le vorbească elevilor despre beneficiile sportului.

"Sunt un om normal. Am două job-uri: jucător la echipa de handbal a Primăriei și asistent univeristar la UNEFS. Am un telefon și o tabletă acasă, dar îmi petrec timpul liber cu familia, la teatru sau fac mișcare. Mișcarea ne ajută să avem o minte sănătoasă și să ne facem prieteni. Cine face mișcare are un discernământ.

Sfatul meu este să ne petrecem mai mult timp în lumea reală, alături de cei pe care îi iubim. Să spunem «nu» jocurilor periculoase", a spus Cristina Vărzaru, deținătoare a 4 Ligi ale Campionilor.

"Când văd aceste jocuri care apar, mă gândesc la consecințele negative. Aveți curaj să vorbiți cu părinții sau cu cei care vă pot ajuta. Nu câștigați nimic dacă vă construiți o viață în lumea virtuală. Ieșiți afară" Iulian Stamate, pivtot la CSM București.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează