SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2014 / CORESPONDENŢĂ DIN DEBRECEN

Gabriela Perianu îşi mobilizează coechipierele: "Trebuie să ne trezim şi să ne revanşăm!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 23:51

Gabriela Perianu spune că România poate să cîştige în faţa Danemarcei (azi, 19:15, TVR 2, liveSCORE GSP.ro), o echipă care are acelaşi stil cu al Norvegiei, bazat pe apărare şi contraatac.

La 20 de ani, Gabriela Perianu e la al doilea turneu final din carieră, după Mondialul din 2013. În meciul cu Norvegia a jucat aproape 20 de minute şi a marcat un singur gol. "E greu pe postul de inter dreapta. Eu pînă acum am jucat doar inter stînga, dar încerc să mă obişnuiesc. Nimic nu e imposibil", spune handbalista de la Dunărea Brăila.

Recunoaşte că a avut o noapte albă după partida cu Norvegia. "A fost o foarte greu, înfrîngerea ne-a lăsat un gust amar. Trebuie însă să ne trezim şi să jucăm total altfel decît am făcut-o cu Norvegia. Să demonstrăm că sîntem o echipă puternică, un grup unit, care se ridică la greu!", subliniază Gabi.

Ştie şi calea spre victorie cu danezele. "Replierea trebuie să fie punctul nostru forte. Şi să nu mai facem atîtea greşeli, să le oferim mingi pe tavă adversarelor".

Îşi doreşte să-şi ia revanşa şi în faţa suporterilor. "Ne pare rău că i-am dezamăgit. E important să plecăm cu două puncte în grupa principală şi pentru asta trebuie să batem Danemarca", a încheiat Perianu.

Tadici le cere scuze suporterilor
Gheorghe Tadici a declarat ieri că, în numele întregii echipe, cere scuze tuturor iubitorilor de handbal, dar mai ales suporterilor care au fost prezenţi la meciul de la Debrecen. "Au făcut eforturi uriaşe să ne susţină, au cheltuit bani, iar noi am dezamăgit. Ne pare rău", a spus Tadici.

Tehnicianul crede că România are puterea să-şi revină cu Danemarca, pentru că altfel, va fi un turneu final aproape compromis. "Eu mai cred că încă putem să intrăm între primele opt echipe la Euro 2014", a spus Tadici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
lumpy666
lumpy666  •  09 Decembrie 2014, 18:37
Postat de blue_man pe 09 Decembrie 2014, 09:56

Ce nu inteleg eu..echipa Romaniei,nu este aceiasi care a invinso de doua ori in doua zile pe Germania la ea acasa!??Chiar daca au fost doar amicale..Mentalitate de doi bani.Vesnica noastra problema la handbal.Personal,nu am sa inteleg de ce se tot insista pe varianta Tadici.Chiar nu mai sunt alti antrenori in Romania??

DE ACORD si cu TINE dar PE JUMATATE si cu "mplttev si unico biancorossi" pai daca o sa LUAM O BATAIE DOAR cu 3-4 GOLURI pai atunci TOTI DIN TARA SI CEI DIN DIASPORA poate sa se duca sa se "ROAGE 1 LUNA DE ZILE" sau "SA SCHIMBAM CU TOTII RELIGIA SI SA TRECEM LA UN ALT CULT RELIGIOS"....!!!!!!!!! -ESTIMEZ o INFRANGERE si mai de PROPORTII ca si cu NORVEGIA pt ca cei din DANEMARCA par a fi JUCATOARE si O ECHIPA MULT MULT MAI AMBITIOASA!!!! -ASTA ESTE REALITATEA GOALA iara din pacate...!!!!

er_pupone
er_pupone  •  09 Decembrie 2014, 15:28
Postat de cristinaco71 pe 09 Decembrie 2014, 13:51

VA TIN PUMNII SI JUCATI FARA FRICA! SUNT ÎNTOTDEAUNA ALATURI DE ROMÂNII MEI DRAGI! HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

:):):)

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2014, 15:19

Dacă jucăm bine, pierdem numai la 3 sau 4 goluri diferență.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează