SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SUEDIA

GALERIE FOTO A rupt tradiţia » România ratează şansa de a cîştiga pentru a 10-a oară consecutiv Trofeul Carpaţi după ce a fost umilită de Suedia în finală, 17-26

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 21:55

Naţionala României n-a avut probleme ieri în faţa campioanei mondiale, Brazilia, pe care a zdrobit-o, scor 27-19. Acesta a fost primul meci al reprezentativei noastre cu Thomas Ryde pe bancă. 

Tricolorele n-au mai repetat evoluţia şi azi, în finala Trofeului Carpaţi, unde au fost învinse clar de Suedia, scor 17-26.

Nordicele, cîştigătoarele bronzului la ultimul european, au trecut în semifinale de Germania la loviturile de departajare, 6-5, după ce în timpul regulamentar scorul fusese 27-27.

9 ediţii consecutive cîştigase România la Trofeul Carpaţi, din 2004 pînă în 2014. Ucraina, în 2003, era ultima naţională străină care s-a impus în cadrul turneului pînă azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dora
dora  •  21 Martie 2015, 23:04

Asta ne este valoarea cînd invităm echipe puternice la turneu. Echipe care nu vin în vacanță, precum Brazilia.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Martie 2015, 22:46

Pana la urma s-a vazut ca diferenta intre Suedia (campioana europeana) si Romania (locul 10 la ultimul european) nu e intamplatoare. asta ne e valoarea. Cu exceptia Paulei si a lui Neagu n-avem jucatoare de valoare internationala. De-aia echipele noastre mai bunicele sunt intesate cu jucatoare straine intr-adevar valoroase (Arenhard, Pessoa, Donascimento, Makeeva, Thorstenson etc) in timp ce romancele (cate sunt) cam fac tusa. N-avem nici pivot, iar incercarile cu interii sunt jalnice. Nu vad ce-ar putea face Ryde cu acest lot. Saracul a incercat toate variantele, dar ale noastre parca erau anesteziate. Macar altadata ne mergea apararea, dar azi a fost totul o catastrofa.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  21 Martie 2015, 22:41

Suedia ne-a dat cu terenul in cap. Ne-am dat seama inca o data ca daca Neagu e tinuta bine si nu-i iese jocul, echipa noastra e zero. S-o lasam mai moale cu generatiile talentate care s-au irosit din cauza lui Tadici. S-a vazut azi ce suntem in stare, chiar si cu antrenor strain (nu zic ca e vina antrenorului pentru infrangerea usturatoare de azi). A fost el turneu amical, dar parca e prea mult sa te bata Suedia acasa la 9 goluri. Bine ca mai e ceva timp pana la barajul cu Serbia si sa speram ca se mai poate indrepta ceva. Daca jucam cu Germania nu ne dadeam seama care e nivelul nostru actual si ne imbatam cu apa rece.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close