SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

GALERIE FOTO Adio, calificare! Înfrângere dezamăgitoare a băieților de la CSM București » Noul antrenor dă vina pe fostul tehnician

Foto: Marius Ionescu +14   FOTO
Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 19:27

Vicecampioana României a jucat lamentabil în fața bielorușilor și poate să-și ia adio de la grupele Cupei EHF și în acest sezon, după ce a pierdut cu 26-30 (14-14) meciul de pe teren propriu cu SKA Minsk.

Băieții de la CSM București au început foarte slab campionatul în România și sunt aproape eliminați și din cupele europene, după prima manșă din turul 2 preliminar, susținută sâmbătă seara, în Sala Polivalentă din Capitală.

Într-un sezon în care și-au pus mari speranțe, în care au făcut numeroase transferuri, au schimbat banca tehnică, CSM e foarte aproape de a rata primul obiectiv: Europa.

Vicecampioana Belarusului, o echipă masivă, cu trei jucători din naționala care învingea România, la Craiova, cu 32-22 (!) în iunie, anul acesta, a condus de la un capăt la altul și și-a asigurat practic calificarea în turul 3, returul fiind programat la Minsk, peste o săptămână.

Asta în condițiile în care și CSM are 8 jucători chemați la ultima acțiune a "naționalei"României.

CSM a jucat în puține momente ale timpului de joc, ieșind în evidență doar prin acțiuni personale. Și când golgeterul echipei este Guillaume Saurina, jucătorul pe care nu l-ai înscris pe listă pentru Liga Națională, considerând că nu are valoare, asta spune totul despre lotul CSM-ului. Un lot plin de vedete, pe hârtie, dar care în teren nu arată nimic!

Vlad Caba, tehnicianul actual al echipei bucureștene, care a preluat echipa de 10 zile, a criticat starea fizică a jucătorilor, lovind clar în predecesorul său, spaniolul Campo Sunen.

"Am primit 6-7 goluri, nu le-am ținut cont, pe repunere rapidă. În condițiile în care nu am făcut schimbări apărare-atac. Nu trebuie să fii specialist pentru a-ți da seama că jucătorii nu sunt în cea mai bună formă fizică. E greu să te bați, în aceste condiții, cu o echipă masivă, atletică, precum SKA MInsk", a spus Caba.

CSM București 26
Saurina 9, Humet 5, Negru 3, Georgjevski 3, Șomlea 2, Ramba 1, Novanc 1, Garcia Robledo 1, Rotaru 1. Antrenor: Vlad Caba
SKA Minsk 30
Kuleș 9, Padșîvalau 4, Donțov 3, Bokhan 3, Vailupau 3, Brouka 3, Aliokhin 3, Ușal 2. Antrenor: Ihar Papruha

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează