SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL 2011

GALERIE FOTO Genunchi munciţi! » Handbalistele tricolore joacă cu bandaje şi glezne înfăşurate în leucoplast

Adina Fiera
A avut operaţii la ambii genunchi. S-a speriat cînd s-a lovit în meciul cu Cuba. Doctorii au trebuit să-i tragă doar lichidul de la genunchiul stîng. +7   FOTO
Adina Fiera A avut operaţii la ambii genunchi. S-a speriat cînd s-a lovit în meciul cu Cuba. Doctorii au trebuit să-i tragă doar lichidul de la genunchiul stîng.

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 23:06

Cu umerii şi genunchii bandajaţi, cu gleznele înfăşurate în leucoplast. Aşa joacă handbalistele fiecare meci. Sînt lucrurile care fac durerile mai suportabile.

Reprezentativa României nu a avut niciodată atîtea probleme de sănătate precum înainte şi în timpul Campionatului Mondial din Brazilia. Radu Voina a lăsat aproape o întreagă echipă acasă, dar nu a scăpat de ghinioane nici la Sao Paulo.

Fără Neagu şi Vizitiu (accidentate), Ungureanu şi Stanca (însărcinate), România le-a pierdut pentru meciurile cu Cuba şi Tunisia şi pe Manea şi Meiroşu. "Cîteodată genunchii nu ne mai ascultă. Intervine şi la noi oboseala", spune Oana Manea, care are acum genunchiul stîng înfăşurat într-un bandaj enorm. "Pentru un sportiv, cea mai urîtă perioadă e aceea cînd este accidentat. Intervine acea frustrare că nu poţi să-ţi ajuţi echipa, că nu poţi să cîştigi, să-ţi cîştigi pîinea pînă la urmă", spune interul Aurelia Brădeanu.

Aproape că nu există handbalistă în lotul României care să nu fi avut sau să nu aibă probleme medicale. Genunchii lor, umerii lor sînt plini de cicatrici şi de tăieturi, semn că de-a lungul timpului au suferit operaţii grave.

Vezi în Galeria FOTO de mai jos toate handbalistele care au avut probleme la genunchi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rdanutz
rdanutz  •  09 Decembrie 2011, 13:16

E bine ca mai prezentati si astfel de aspecte ale sportului, sa stie si cocomarlele ca nu e chiar usor sa ´bati mingea´! Te mai doare pe ici pe colo, iti mai iei una la moaca ... iti mai curge sange din nas, se mai face cate o intindere, o ruptura, iar refacerea nu e tocmai usoara. Ete de-aia spun: HAI FETELE! Hai ROMANIA!

t4e_ultras17
t4e_ultras17  •  09 Decembrie 2011, 12:24
Postat de andrei1923 pe 09 Decembrie 2011, 11:34

mai bine pleaca acasa de acuma sa evite rusinea de mai incolo

ce rusine ?nu uita ca putine sporturi ne mai calificam undeva ,sa nu mai vorbim de rezultate... sa zici mersi ca inca mai suntem acolo

andrei1923
andrei1923  •  09 Decembrie 2011, 11:34

mai bine pleaca acasa de acuma sa evite rusinea de mai incolo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează