SPORTURI  »  HANDBAL  »  HOT

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Are 19 ani și e cea mai sexy handbalistă din lume » Cum își extaziază fanii pe rețelele de socializare

FOTO: Instagram +13   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 12:14

La doar 19 ani, Matea Pletikosici, centrul lui Buducnost, tinde să devină una dintre cele mai sexy handbaliste din lume.

Originară din Croația, Matea evoluează pentru echipa munegreană Buducnost, iar în 2015 a evolut pentru naționala Croației la Campionatul European de Tineret.

Zilnic, senzuala Matea Pletikosici își înnebunește fanii cu fotografiile incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare.

Vezi mai sus o galerie-foto cu sexy-handbalista

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2018, 11:27

E acra - zise vulpoiul de dincolo de gard...

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Decembrie 2017, 15:50

:))) Sunt curios pe ce argumente se bazeaza "cea mai" :)) Sunt o gramada de femei mult mai frumoase in handbalul feminin. Asta are nasul cat podul Grant si in jumatate din poze isi suge burta.

traian_v
traian_v  •  20 Decembrie 2017, 14:41

Tipic pentru GSP, "cea mai", "cel mai"... Gusturile nu se discuta, dar nici pe departe nu arata asa de bine ca Adina Meirosu de exemplu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează