SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

GALERIE FOTO Norme îndeplinite » CSM București s-a impus categoric în fața Coronei Brașov! Campioana României are o medie impresionanată de goluri

FOTO: Dan Potor (Brașov) +5   FOTO
FOTO: Dan Potor (Brașov)

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 14:07

CSM București, campioana a trebuit să se întrebuințeze mai mult în partida de la Brașov, contra Coronei, dar și-a realizat obiectivele: victorie la minimum 10 goluri diferență și peste 30 de reușite, scor 33-22.

3.000 de brașoveni au așteptat-o pe Neagu, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibași". Cea mai bună jucătoare din lume s-a întors "acasă", pe terenul pe care pornea spre marea performanță. Neagu nu a avut milă de fani și nici de fosta sa echipă, fiind din nou una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren!

CSM a început fulminant, 4-0 și în ciuda tuturor eforturilor, Brașovul nu a putut să facă față ritmului accelerat impus de campioane. Eliza Buceschi, centrul "naționalei" României a prins o zi excelentă, dar a fost ajutată de prea puține dintre coechipiere. Interii Bianca Tiron și Laura Popa nu s-au văzut pe teren, doar portarul Mârcă-Olariu și extrema Andreea Chiricuță arătându-și dorința de a le opri pe "tigroaice".

Româncele la putere

Într-o echipă în care predomină handbalistele străine, ieri, la Brașov, au ieșit în evidență româncele. Cele mai bune jucătoare ale formației antrenate de Helle Thomsen au fost Cristina Neagu, Iulia Curea, Paula Ungureanu, dar și Bianca Bazaliu și Oana Manea. 

Joc slab, pe de altă parte pentru Nathalie Hagman și Amnada Kurtovic. 
După 14-9 la pauză, CSM a defilat în partea a doua, deși multe minute Neagu, Gullden, Frafjord au fost chemate pe bancă, pentru a se odihni.

S-a terminat 33-22, CSM îndeplinindu-și norma de goluri marcate, peste 30, sau cea pentru o deiferență confortabilă, de peste 10 lungimi!

"E greu să joci cu CSM București. Au două-trei jucătoare valoroase pe fiecare post. Sunt bucuros că, în multe momente ne-am ridicat la valoarea adversarelor, deși unele dintre fete nu au jucat cel mai bun handbal al lor azi", a declarat antrenorul Costică Buceschi.

"E extraordinar să joci într-o astfel de atmosferă. Cred că a fost un meci greu pentru noi deși am câștigat la o diferență destul de mare. Am simțit însă că Brașovul ne-a pus destule probleme", a declarat și exrema Iulia Curea, care la 35 de ani, ar putea constitui din nou o soluție pentru "naționala" României! 

14 paradea bifat în meciul de ieri portarul Paula Ungureanu, care a apărat și două aruncări de la 7 metri

32 de goluri e media de goluri marcate de CSM București în acest sezon în campionat și în Liga Campionilor

Corona Brașov 22: Buceschi 8, Chiricuță 6, Burghel-Neagu 4, Tiron 2, Chiper 1, Ciuciulete 1
Antrenor: Costică Buceschi

CSM București 33: Neagu 9, Curea 8, Bazaliu 4, Gullden 4, Frafjord 2, Manea 2, Niombla 2, Hagman 1, Kurtovic 1
Antrenor: Helle Thomsen

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1701791776714401
Antoneta Borcan  •  14 Octombrie 2017, 15:04

se vede mina antrenoarei...scheme noi,goluri spectaculoase,CRISTINA magnifica!anul acesta sint favorite!joc superb,dar si IULIA a progresat extrem de mult!HAI FETELOR!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează