SPORTURI  »  HANDBAL  »  SUPERCUPA

GALERIE FOTO Victorie pentru HCM Baia Mare în Supercupa României la handbal în faţa rivalei CSM Bucureşti

FOTO: Alex Nicodim +2   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2015 22:00

HCM Baia Mare a cîştigat Supercupa României la handbal feminin, după ce a învins cu scorul de 31-25, formaţia CSM Bucureşti, în Capitală.

La pauza meciului, HCM Baia Mare conducea cu scorul de 15-12.

Trofeele cîştigătorilor au fost decernate de căpitanul Laurenţiu Şerban, erou al Armatei Române pe frontul din Afganistan.

Laurenţiu Şerban este fost paraşutist militar şi unul dintre absolvenţii US Army Ranger School. El a fost avansat la gradul de căpitan şi decorat cu Emblema Onoarea Armatei Române cu Însemn de Război.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  20 August 2015, 06:31

Asta e toata stirea. Dupa ce ati pus zece articole cu si despre Steaua acum aruncati acolo un titlu, dar in articol vorbiti de gradele si rezultatele unui soldat. Unde sunt marcatorii, unde e o analiza a meciului,faze, etc. Ziaristi de toata jena. Facuti la apelul bocancilor printr-o facultate particulara. Luati mai *** un zir mai vechi si uitati-va acolo cum se scria o cronica sportiva. Pai un Chirila, un MM Ionescu, var bate cu cureaua uda la fund o saptamana pt ce faceti voi acum. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează