SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Gheorghe Tadici a stabilit lotul pentru Germania » Cristina Neagu e singura straniera

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 22:32

Selecţionerul echipei feminine a României a anunţat lotul pentru meciurile amicale cu Germania, care vor avea loc pe 28 şi 29 martie, la Baia Mare.

Gheorghe Tadici a convocat 20 de jucătoare, una singură, Cristina Neagu, evoluînd în străinătate. Neagu nu a confirmat încă dacă va veni la lot pentru această acţiune, interul stînga putînd să fie reţinut la echipa de club, Buducnost Podgorica, pentru Final Four-ul Ligii Campionilor, la care campioana Muntenegrului este calificată.

Tadici a convocat 13 din cele 16 jucătoare care au făcut parte din echipă la Mondialul din Serbia 2013, renunţînd doar la Tolnai, Pîrvuţ şi Pintea. De remarcat revenirea la "naţională" a pivotului Florina Chintoan, dar şi convocarea în premieră a portarului Gabriela Dobre şi a interului Janina Luca.

Lotul României pentru partidele cu Germania: Ungureanu, Dedu, Dobre (portari), Elisei Ardean, Hotea, Dincă, Nechita, Chiper (extreme), Manea, Chintoan, Ciuciulete (pivoţi), Brădeanu, Zamfir, Druţu, Băbeanu, Perianu, Neagu, Marin, Buceschi, Luca (linia de 9 metri).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
idi53
idi53  •  17 Martie 2014, 22:20

Cu Tadici antrenor Romania nu poate obtine rezultate remarcabile!Trebuie un suflu nou in stafful tehnic!

nkkk9
nkkk9  •  14 Martie 2014, 22:23

Din cate stiu si Tacalie a fost la Mondial, domnu' autor

aguris
aguris  •  14 Martie 2014, 20:04

Imbucuratoarea revenirea lui Chintoan la lot. Nu inteleg insa pt ce atat de multe extreme si pivoti??!! (si 3 portari pt 2 amicale???). Neagu nu trebuie sa vina, valoarea ei e arhicunoscuta de catre toata lumea, Cristina mai bine se menajeaza pt F4, urmeaza o perioada mult mai importanta pt ea. Acum trebuie testate jucatoare tinere, noi, sa vedem exact cum 'stam' pe fiecare post. Ft curios sunt de acest meci, Germania ne-a batut pe unde ne-a prins, in ultima perioada.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează