SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - CSM BUCUREȘTI 28-24

GYOR - CSM BUCUREȘTI 28-24 // Reacție dură a unei jucătoare de la CSM: "Trebuia să dăm și noi pumni!" + Primele declarații ale antrenorilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 21:42

CSM București a avut o evoluție palidă pe terenul lui Gyor, fiind învinsă la patru goluri, scor 24-28. Helle Thomsen, antrenorul "tigroaicelor" a comentat evoluția modestă a echipei sale. 

"A fost foarte greu, mai ales în prima repriză. Am ratat foarte foarte mult. Nu am avut soluții, lucrurile se complică foarte mult când suntem blocate cum s-a întâmplat în această seară. Principala problemă a fost că am ratat foarte multe ocazii.

Mai avem două jocuri. Până la urmă, dacă vom învinge pe Midtjylland încă mai avem șanse la primul loc. E multă tensiune în vestiar, dar trebuie să ne gândim la ce urmează", a declarat Thomsen, la TV Telekom Sport. 

Oana Manea, pivotul celor de la CSM, a acuzat jocul dur al jucătoarelor lui Gyor și crede că jucătoarele lui CSM ar fi trebuit să aibă aceeași agresivitate.

"A fost un meci dificil. Dacă aveam energia și ambiția din ultimele 10 minute, cred că meciul se putea termina altfel. Gyor a fost foarte bună în apărare, au fost mulți pumni, am fost trântite. Trebuia să le dăm și noi și poate că altul era rezultatul. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar am fost lovite foarte rău. Nu știu cum acest lucru nu ne-a enervat pentru a proceda și noi la fel. 

Cristina Neagu e Cristina Neagu, normal că echipele își iau măsuri speciale împotriva ei. Ratările noastre ne-au dus în jos, plus că de multe ori am jucat prea individual. Trebuie să ne batem până la capăt. Nu știu dacă am pierdut primul loc, dar trebuie să câștigăm restul meciurilor rămase. Bătălia se va da până în ultimul meci", a spus și Oana Manea.

Strategie perfectă pentru Ambros Martin

"A fost o victorie mare. Am spus că trebuie să facem un meci mare și am reușit acest lucru. Am făcut un meci bun și în ofensivă și în defensivă, dar am stat foarte bine în teren. A fost o victorie a întregii echipe. Suntem foarte bucuroși că am învins-o pe CSM. 

Știam destul de multe despre jucătoarele CSM. Am încercat să blocăm anumite jucătoare ale lor și cred că acest lucru ne-a ieșit. Per total, am demonstrat că suntem o echipă foarte bună. 

Sper să mă întâlnesc cu CSM București și în Final Four, atât Gyor cât și CSM sunt două echipe foarte bune și merită să fie acolo", a declarat Ambros Martin, antrenorul lui Gyor și selecționerul României. 

Vezi și: VIDEO CSM București, de nerecunoscut la Gyor » "Tigroaicele" au pierdut clar în Ungaria! Primul loc pare imposibil, locul 2 e în mare pericol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10154410678724090
Sutu Dan  •  27 Februarie 2018, 13:59

Unguroaicele ne cam bat pe unde ne prind...asta-i adevarul.Credeti ca in Final Four va fi altfel??

anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Februarie 2018, 13:24

E o confuzie: mu pumni trebuia sa dati ci goluri....

bridges
bridges  •  27 Februarie 2018, 09:59
Postat de tihi pe 27 Februarie 2018, 09:52

Nu vad nici o saracie la noi...CSM a cheltuit in ultimii 2 ani cel mai multi bani pentru achizitii de jucatoare: cu peste 5 milioane mai mult ca Győr sau Vardar,si de vreo 3 ori mai mult ca Metz sau Mydtilland,timp in care noi avem jucatoare autohtone foarte bune si pe gratis.

Tocmai de aia am specificat,saracie la nivel de investitii in infrastructura si logistica adica sali si centre de pregatire ultramoderne.Mai departe spuneam ca s-au aruncat bani pe salariile uriase ale unor jucatoare din afara. As fi de acord si cu aceasta "risipa" daca Primaria ar ceda clubul unui mare sponsor,similar cu AUDI iar ea sa bage banul public in sali la nivelul celei din Ungaria ... Asta e treaba primariei nu sa-si faca imagine puiblica doamna Firea pe banii nostri.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează