SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROSTOV - GYOR 23-22

Gyor, echipa pregătită de selecționerul României, a cedat primul meci în acest sezon în cea mai grea grupă din Ligă, în fața lui Rostov!

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 18:52

Campioana Ungariei, Gyor Audi ETO, principala favorită la câștigarea Ligii Campionilor, a pierdut aseară primul meci în actuala ediție a Ligii Campionilor, în fața lui Rostov.

Echipa pregătită de selecționerul României, Ambros Martin, a cedat la Rostov, 22-23! Rusoaicele au condus aproape în permanență, au avut trei goluri pe final, dar au tremurat pentru victorie.

De la 22-19, unguroaicele au egalat, golul victoriei venind din brațul Anei Paula Rodrigues, fostul centru de la CSM București. O altă jucătoare care a câștigat Liga Campionilor cu CSM, în 2016, a contribuit și ea la victorie la ultima fază, portarul Maysa Pessoa apărând ultima aruncare a Norei Mork.

Tot în grupa B, cu care se intersectează pentru grupa principală CSM București, Midtjylland a câștigat cu 23-22 la Brest, în Franța. Golul victoriei a fost marcat direct din lovitură de la 9 metri de Louise Burgaard. La gazde, Melinda Geiger a marcat de 5 ori pentru Brest, fiind golgeterul echipei. Midtjylland, Gyor și Rostov au toate câte 4 puncte după 3 etape, iar Brest e ultima cu 0 puncte. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează