SPORTURI  »  HANDBAL  »  IUBIRE DE CAMPIONI

Handbalista Gabriela Szucs şi fotbalistul Cristi Bud vor face nunta în 2011

szucs
szucs

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2010 00:00

Fotbalistul echipei CFR Cluj şi handbalista de la Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Gabriela Szucs s-au logodit, iar anul viitor şi-au programat nunta.


Cei doi sportivi s-au întîlnit întîmplător la finalul lunii aprilie, la un meci de handbal dintre Minaur Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, iar de atunci sînt de nedespărţiţi, potrivit declaraţiilor acordate de Cristi Bud, portalului citynews.ro. "Sîntem împreună, am făcut logodna, iar la anul vom face nunta. Ne-am întîlnit chiar la Baia Mare, la un meci de handbal, ea trebuia să joace a doua zi cu HCM Ştiinţa Baia Mare. Am intrat în vorbă şi de atunci sîntem împreună", a povestit fotbalistul de la CFR Cluj.


Interul Oltchimului, care si-a prelungit contractul cu campioana României pe încă doi ani, a participat la un meci demonstrativ de fotbal zilele trecute, chiar la Baia Mare. Gabriela Szucs a dat lovitura de începere a meciului, după ce intrase pe teren purtînd un tricou al CFR Cluj, cu numărul 85 şi numele Bud inscripţionat pe spate.


Cristi Bud a semnat în octombrie 2009 un contract pe cinci ani cu CFR Cluj, cu care a cîştigat titlul naţional în acest sezon. La rîndul său, viitoarea sa soţie este campioana cu Oltchim Rîmnicu Vîlcea, cu care a ajuns şi pînă în finala Ligii Campionilor. În această lună, cei doi logodnici vor mai avea ceva de sărbătorit: ziua de naştere a lui Cristi Bud, care împlineşte 25 de ani, în 26 iunie.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ruanda
ruanda  •  30 Iunie 2010, 19:02

casa de piatra!!!!!sok sikert Gabica:)succes Cristi CFR CFR CFR CLUJ

ruanda
ruanda  •  30 Iunie 2010, 19:02

casa de piatra!!!!!sok sikert Gabica:)succes Cristi CFR CFR CFR CLUJ

otigo
otigo  •  17 Iunie 2010, 17:56

Cristi ai pus mana pe o "perla"Viata lunga si plina de bucurie

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close