SPORTURI  »  HANDBAL  »  FURT

Handbalistă jefuită la un meci de fotbal din România: "I-au fost furate două genți în care avea echipamentul, bani și acte"

Oana Țiplea
Oana Țiplea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 21:03

Jurnalistul Adrian Linca a postat pe contul său de Facebook o imagine și un mesaj în care prezenta cum a fost jefuită la un meci de fotbal handbalista Oana Chirilă Țiplea, care joacă pentru Bistrița.

Totul s-a întâmplat la meciul de astăzi din Liga a 3-a dintre Gloria Bistrița și Arieșul Turda, scor 1-2.

"Că te bate Arieșul Turda acasă, hai, poți duce. Dar că stai în tribună, lângă un nemernic, care se gândește tot meciul cum să te fure, asta-i greu de digerat.

Ăla cu ceapică roșie, din stânga sus, a plecat de la stadion cu două genți care nu erau ale lui. Gențile erau ale handbalistei Oana Chirilă Țiplea, în care avea echipament, bani, acte, o tabletă și alte lucruri personale. I le ținea soțul ei, la tribuna 1, în timp ce ea se afla la tribuna a doua, cu câteva colege din echipă.

La finalul meciului, hoțul a profitat de un moment de neatenție, a pus mâna pe ele, s-a urcat într-un taxi și s-a dus direct acasă, în Livezile. Din om în om, a fost descoperit și prins în două ceasuri, tocmai când își savura prada", scrie jurnalistul Adrian Linca pe contul său de Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close