SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

HC Zalău a pierdut primul loc în grupă! Echipa lui Tadici a fost învinsă categoric în Cupa EHF

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 21:52

HC Zalău a pierdut clar disputa din Suedia, cu Hoors, 19-30. Larvik a terminat prima grupa din Cupa EHF, iar ardelencele pe doi.

HC Zalău a pierdut ultimul meci din grupa D a Cupei EHF, echipa pregătită de Gheorghe Tadici cedând clar în Suedia, 19-30! Cu calificarea asigurată, ardelencele nu au mai jucat cu aceeași ambiție ca și până acum, iar nordicele s-au desprins din start pe tabelă.

În partea a doua, Zalăul a jucat cu echipa a doua, iar Hoors a câștigat la scor. Zălăuancele au pierdut însă primul loc în grupă, după ce Larvik a trecut pe teren propriu cu 34-29 de Banik Most, pe teren propriu. 

Pentru HC Zalău au marcat Rob 7 goluri, Abed-Kader 2, Dragut 2, Constantinescu 2, Irimia 2, Nica 1, Nichitean 1. 

Clasament grupa D

1. Larvik HK 9p
2. HC Zalău  8p
3. H 65 Hoors  6p
4. Banik Most 1p
* primele două echipe s-au calificat în "sferturi"

Se cunosc 6 calificate în "sferturi"

În urma meciurilor din ultimele etape, se cunosc deja 6 echipe care au obținut biletele pentru sferturile de finală. Astfel, Lada Togliatti (Rusia) și Vipers Kristiansand (Norvegia) s-au calificat din grupa B, Kastamonu Belediyesi (Turcia) și Viborg HK (Danemarca) din grupa C, Larvik (Norvegia) și HC Zalău din grupa D.

În grupa A, trei echipe au șanse la primele două locuri, toate având câte 6 puncte: SCM Craiova, Brest Bretagne (Franța), Kuban Krasnodar (Rusia). Duminică se joacă Brest-Kuban (ora 16:00) și Randers-SCM Craiova (ora 15:00).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gintonic
gintonic  •  12 Februarie 2018, 09:55

Mda, foarte ciudata programarea in avans al meciului Craiovei. Logic si fair-play era sa inceapa la aceeasi ora.... Noroc ca avem echipa puternica! :)

1068725193165647
Iordache Bogdan  •  11 Februarie 2018, 12:48

Te-ai cam umplut de rusine Tadici! Nu mai comentezi la adresa CSM-ului?

lionforever
lionforever  •  10 Februarie 2018, 23:29

De ce nu incep de la aceiasi ora meciurile de la Brest și Randers ? Pt ca daca bat danezele Brest si Krasnodar pot sa faca linistite egal și merg ambele mai departe .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează