SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / HC ZALĂU-KASTAMONU BELEDIYESI 29-28

HC Zalău învinge dramatic, dar are șanse mici să meargă în semifinalele Cupei EHF » Tadici, trimis în tribună

Roxana Rob a fost cea mai bună jucătoare a Zalăului în meciul de aseară, punctând de 9 ori FOTO sportpictures.eu
Roxana Rob a fost cea mai bună jucătoare a Zalăului în meciul de aseară, punctând de 9 ori FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 19:59

HC Zalău are șanse mici la calificarea în semifinalele Cupei EHF, chiar dacă a câștigat prima manșă din sferturile de finală, 29-28. 

Kastamonu Belediyesi, echipa turcă de la Marea Neagră, care se bazează pe 10 jucătoare străine, inclusiv o româncă, Anca Rombescu, a început excelent disputa de la Zalău. Trioul croat Marici- Serici-Elez, dar și rusoaicele Uskova și Sinițina le-au pus mari probleme gazdelor.

Apărarea, punctul forte al echipei lui Tadici, și-a găsit greu cadența, iar Kastamonu s-a distanțat pe tabelă. A fost 13-8 în minutul 21, cea mai mare diferență pe tabelă.
Roxana Rob, centrul ardelencelor, a dat tonul revenirii gazdelor. Au rămas trei goluri de recuperat, la pauză: 12-15.

În partea a doua presiunea gazdelor a fost mult mai mare. Zalăul a egalat la 15, iar apoi a trecut la conducere, 19-18. Pentru puține momente, pentru că "otomancele" au întors iar pe tabelă.

Pe margine, Gheorghe Tadici s-a certat cu toată lumea, a protestat la deciziile italienilor Di Domenico și Fornasier, iar aceștia i-au arătat cartonașul roșu în minutul 47!

Jucătoarele nu au resimțit momentul critic. S-au mobilizat și au trecut iar la conducere. Au întors iar de la 25-26 și au trecut la conducere, 27-26, 28-27. Oaspetele au tras cu dinții pentru un egal, dar Claudia Constantinescu a catapultat mingea în poartă când mai erau 17 secunde de joc pentru 29-28.

O victorie de palmares și de moral care dau Kastamonu drept favorită la calificare.
Asta o recunoaște și Tadici. "Mai avem cinci la sută șanse la calificare!". 

HC Zalău 29
Rob 9, Trif 7, Dragut 4, Irimia 4, Panici 3, Constantinescu 2. Antrenor: Gheorghe Tadici

Kastamonu 28
Marici 6, Uskova 6, Serici 5, Elez 4, Sinițina 4, Aydin 2, Gomez 1. Antrenor: Hakan Gunal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  04 Martie 2018, 08:44

Vulcanucul Tadici mai mereu pune presiune pe arbitrii,dar nu toti arbitrii sint slabuti si de vandut. Tadici ar trebui sa pune accent pe antrenamente si nu pe noroc si arbitraj,,,,Este un antrenor mult depasit !!!

699077510215282
Tudor Chirea  •  04 Martie 2018, 08:24

Arbitrii au fost de vina, maimuta, tadisi, esteun pisic ce nu protesteaza "degeaba" !

baruch
baruch  •  04 Martie 2018, 07:01
Postat de maxp pe 04 Martie 2018, 06:07

Calificarea se joaca, daca ai batut deja o data o echipa, nu vad ca un asa mare impediment faptul ca joci in deplasare. Cert e ca echipa turca chiar e o nuca tare, chiar daca parea poate cel mai accesibil adversar.

exact. n-am vazut meciul dar nici eu nu inteleg de unde vine renuntarea asta in fata unei echipe pe care ai batut-o! ca si steaua la roma. a, daca vrei sa te duci sa joci riscant, ignorand semnele ca echipa cealalta are valori importante... dar nu cred ca tadici e dica (adica becali)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează