SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - FERENCVAROS

HCM Baia Mare a pierdut în ultimul meci din grupele Ligii

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 17:32

HCM Baia Mare a pierdut partida din deplasare cu Ferencvaros, scor 18-21, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. Prestația din prima repriză le-a costat meciul pe românce.

Băimărencele au fost conduse după 30 de minute cu 14-7. Au revenit în a doua repriză, pe care au câștigat-o cu 11-7, însă n-a fost destul.

Nascimento a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Baia Mare, cu 9 reușite. HCM Baia Mare era singura echipă din competiție care câștigase toate meciurile până la acest duel.

Româncele s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, de pe locul 4, iar în faza următoare probabil vor întâlni pe Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  27 Februarie 2016, 18:19

Nu mai conteaza, considerand ca au intrat in aceasta faza cu zero puncte calificarea este o performanța! Bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează