SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - FERENCVAROS

HCM Baia Mare a pierdut în ultimul meci din grupele Ligii

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 17:32

HCM Baia Mare a pierdut partida din deplasare cu Ferencvaros, scor 18-21, în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. Prestația din prima repriză le-a costat meciul pe românce.

Băimărencele au fost conduse după 30 de minute cu 14-7. Au revenit în a doua repriză, pe care au câștigat-o cu 11-7, însă n-a fost destul.

Nascimento a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Baia Mare, cu 9 reușite. HCM Baia Mare era singura echipă din competiție care câștigase toate meciurile până la acest duel.

Româncele s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, de pe locul 4, iar în faza următoare probabil vor întâlni pe Buducnost Podgorica, echipa Cristinei Neagu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  27 Februarie 2016, 18:19

Nu mai conteaza, considerand ca au intrat in aceasta faza cu zero puncte calificarea este o performanța! Bafta in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează