SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare e prima în 2014 » Fetele lui Costică Buceschi vor încheia pe primul loc turul în Liga Naţională

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:56

Campioana HCM Baia Mare va încheia turul pe primul loc în Liga Naţională după ce ieri, în etapa a 13-a, a trecut cu 35-25 de U Alexandrion Cluj.

Antrenorul Costică Buceschi nu a folosit multe jucătoare de bază în partida de aseară, menajîndu-le pentru disputa de duminică, din Liga Campionilor, de la Lublin, cu MKS, meci hotărîtor pentru maramureşence în vederea calificării în grupele principale. Cu 12 victorii şi o singură înfrîngere, HCM va ierna pe primul loc în întrecerea internă, cu 36 de puncte.

Principalele marcatoare ale gazdelor au fost Herrem 6 goluri şi Lobach 4, în timp ce pentru clujence, Ani-Senocico a marcat de 8 ori. U Cluj e penultima în clasament cu 8 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează