SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Huţupan: "Nu sînt gravidă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2009 00:00

Portarul titular al campioanei Oltchim Rm. Vîlcea şi al "naţionalei", Luminiţa Huţupan a declarat că nu este însărcinată, însă susţine că ar fi cea mai fericită dacă s-ar întîmpla acest lucru.

"Aştept şi eu să se întîmple minunea, iar cînd se va confirma, în secunda doi mă duc la club şi întrerup contractul. Am o clauză în acest sens", a spus Huţupan, care are 37 de ani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  17 Februarie 2009, 16:13

o MAI MMARE PHARASUTA CA ASTA NU MAI E IN HANDBALUL MONDIAL! O sa o ajunga blestemele colegelor de echipa pe care le "toarna" sistematic la Gavrilescu, care a denuntat-o anul trecut lui Tadici cu alte doua mincatoare de escremente, asa zise "ciripitoare" Acum a dat mana cu "NORA" doar o pune-o antrenor secund de si are minte de 2 clase la fara frecventa(pardon "distanta"), precum trenul!

 •  17 Februarie 2009, 13:52

nu e gravida e doar grasa, cat jumate din poarta.

 •  17 Februarie 2009, 13:06

te-au ajuns blestemele lu' tadici. stai ca vin astea a lu' rimanici. si cine stie poate chiar ale lui voinea....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează