SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Ies la iveală informații șocante » Colegii de națională i-au furat pozele nud și le-au distribuit pe internet!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 20:23

Handbalista norvegiană Nora Mork (26 de ani) a devăluit că pozele nud apăraute cu ea pe internet au fost furate și distribuite chiar de colegii din naționala Norvegiei.

Interul drept al naționalei Norvegiei și al lui Gyor a fost devastată după apariția fotografiilor cu ea dezbrăcată. Într-un interviu acordat celor de la VG, Mork amenință cu retragerea din națională: "Am fost la pământ. Mă simțeam în largul meu acolo, nu credeam că e posibil. Credeam că oamenii sunt alături de noi. Sunt dezamăgită. Am obosit. Federația mi-a spus să aștept scuzele, pentru că sunt plecați la Mondial acum. Mă gândesc să mă retrag".

Mork acuză Federația Norvegiană de Handbal că a procedat greșit și că, în loc să o anunțe de cele întâmplate, a mușamalizat tot. Mai mult, oficialii au declinat cererea făcută de Mork pe 25 noiembrie, prin care cerea sprijin financiar pentru procedurile legale care ar urma a fi întreprinse.

Echipa națională masculină a Norvegiei participă acum la Campionatul European de Handbal, fiind calificată în faza grupelor principale.

Vezi și: Hackerii i-au spart telefonul unei cunoscute handbaliste și i-au postat pozele nud pe internet: "Intimitatea mea a fost furată"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
stfb
stfb  •  18 Ianuarie 2018, 17:27

Scandalul nu era asa de mare daca pozele ajungeau conform politicii corecte la vreo lesbobasina , dar ajungand la echipa masculina alba si heterosexula e un viol de tip #meetooooo. in curand o sa se ceara moartea acestor cis gendari albi , care au indraznit sa priveasca normal si instictual reproductiv aceasta femeie .

mountytoma
mountytoma  •  18 Ianuarie 2018, 13:55

saraca de ea... dar oare ce isi inchipuia cand s-a fotografiat goala? pentru ce s-ar lasa cineva fotografiat ***? in afara de bani, eu nu mai stiu alt motiv. deci este suparata ca i s-a vazut *** fara sa primeasca bani? sa stim si noi clar cum sta treaba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  18 Ianuarie 2018, 12:28

Ma rog, multe nu sunt normale in acest caz si in Norvegia in general, si multi pot fi trasi la raspundere pentru cele intamplate. Am o intrebare totusi: de ce s-a pozat goala?!? Ce om normal face asa ceva? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează