SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORȚI

Încep emoțiile pentru naționala feminină de handbal » Își află adversarele pentru Campionatul Mondial din decembrie

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 19:47

Naționala feminină a României își va afla marți adversarele de la Campionatul Mondial, care va avea loc la finalul lui 2017, în Germania.

România face parte dintre cele 24 de echipe care au reușit să se califice la Campionatul Mondial ce va avea loc între 1 și 17 decembrie în Germania. Echipa tricoloră nu a ratat niciuna dintre cele 23 de ediții ale CM, iar marți își va afla adversarele din grupe.

Fetele au ajuns la turneul final după ce au trecut în dublă manșă de Austria. "Să vedem în ce grupă picăm, mi-aș dori să ajungem măcar între primele opt, pentru că acolo, la jocurile eliminatorii, se poate întâmpla orice. Toate fetele trebuie să înțeleagă însă că e nevoie de multă muncă, e nevoie ca toate să dăm mult mai mult pentru ca echipa României să reușească", a spus Cristina Neagu, după calificarea la CM. La ediția din 2015, "tricolorele" au cucerit bronzul.

Din Europa, pe lângă România vor fi prezente la CM: Germania, Norvegia, Olanda, Danemarca, Franța, Suedia, Serbia, Ungaria, Spania, Muntenegru, Slovenia, Rusia, Cehia și Polonia, din Asia: Coreea de Sud, Japonia și China, din Africa: Angola, Tunisia și Camerun, iar Americi: Brazilia, Argentina și Paraguay.

Urnele de la tragerea la sorţi

Urna 1: Norvegia, Olanda, Franța, Danemarca
Urna 2: România, Germania, Rusia, Suedia
Urna 3: Serbia, Cehia, Spania, Brazilia
Urna 4: Ungaria, Muntenegru, Slovenia, Coreea de Sud
Urna 5: Angola, Japonia, Argentina, China
Urna 6: Paraguay, Tunisia, Camerun, Polonia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
316526905453556
Doru Delavale  •  27 Iunie 2017, 09:34

Singura mea dorinta e sa cadem in grupa cu Norvegia pt a o evita pana in fazele eliminatorii FINALE , e prea campiona si in ultimele vreo 15 intalniri ne-a batut cu exceptia jocului amical de al Cluj....

vicol_vali
vicol_vali  •  27 Iunie 2017, 02:18

Olanda, Serbia, Ungaria, Japonia, Polonia. :D.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează