SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Încep semifinalele » Dinamo - Dobrogea Sud, primul meci! Al doilea se joacă pe 10 mai

Dinamovistul Vrankovici atacă poarta în fața constănțeanului Vujadinovici // FOTO Alex Nicodim
Dinamovistul Vrankovici atacă poarta în fața constănțeanului Vujadinovici // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 00:00

Dinamo-DC Dobrogea Sud se joacă azi, în timp ce a doua semifinală dintre Turda și CSM București e programată abia în 10 mai.

Campioana Dinamo București va înfrunta azi, de la ora 20:00 (direct Digi, Dolce), pe teren propriu, pe HC Dobrogea Sud Constanța, în prima semifinală a Ligii Naționale. Dinamo pornește ca mare favorită, dar constănțenii nu uită că i-au învins pe "câini" pe Litoral, în sezonul regulat.

"Nimeni nu ne dădea vreo șansă să trecem de Odorhei, în sferturile de finală, și am făcut-o. Nu vrem să ne oprim aici. Dinamo a mai pierdut la Constanța, o poate face din nou. Am încredere în valoarea și experiența colegilor mei", a declarat Ionuț Rudi Stănescu, portarul care îndeplinește și funcția de președinte la noua echipă constănțeană.

Dinamo nici nu se gândește să nu termine disputa cu constănțenii în număr minim de partide, adică două. "Vrem să câștigăm titlul și să o facem de o manieră clară. Dinamo are cel mai bun lot, dar trebuie să dovedim asta", a declarat portarul Ionuț Irimuș.

Turda, în Challenge Cup

A doua semifinală, între Potaissa Turda și CSM București, se va juca în luna mai, primul meci pe 10. Asta pentru că ardelenii sunt angrenați în semifinalele Challenge Cup. Sâmbătă, Turda joacă prima manșă în Islanda, contra celor de la Valur Reykjavik.

Returul va fi pe 30 aprilie, la Turda. În funcție de rezultatul din semifinale și de posibila calificare în ultimul act, Turda va juca și semifinala contra vicecampioanei CSM București.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează