SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Înfrângere pentru CSM București pe terenul lui Larvik! Campioana Europei și-a complicat foarte mult situația

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 19:36

CSM București a pierdut surprinzător, scor 33-35, meciul din deplasare cu Larvik din etapa cu numărul 4 a Grupelor Principale din Liga Campionilor.

Campioanele europene au făcut un meci destul de slab, chiar dacă începutul le dădea mari speranțe.

CSM a avut la un moment dat 4-1 și 10-6, însă la pauză scorul avea să fie egal, 18-18. În a doua parte a jocului, CSM n-a mai ținut ritmul și a pierdut în cele din urmă cu 33 la 35.

Campioana Europei trebuia să obțină victoria la Larvik pentru a nu termina grupa pe locul 4. Așa că mai are încă  emoții privind calificarea, dat fiind faptul că va avea meci direct cu Krim, urmat de partida cu Esbjerg (care nu mai are nici o șansă). Dar și dacă se va califica, cel mai probabil o va face de pe locul 4. 

În acest caz CSM va întâlni în meciurile eliminatorii pentru accederea în Final Four pe Vardar Skopje, echipa momentului, singura formație care nu a cunoscut înfrângerea în actuala ediție.

Clasamentul:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ceaiuri
ceaiuri  •  26 Februarie 2017, 21:03

jocul rezultatelor ne-a ajutat..cred ca putem termina pe 3

tihi
tihi  •  26 Februarie 2017, 09:01

Daca ati vazut meciul,rezultatul nu este de loc surprinzator !! Echipele bune trebuie sa aibe peste 13 puncte in clasament.Noi avem jumatatea.Ce mai vrem??? Infringerea nu este surprinzatoare...asta sintem,atata putem !! Győr fara Löke si Görbic a facut dublu....

tihi
tihi  •  26 Februarie 2017, 08:54

Tot vorbiti de campionii europei !! Care campioni? Campionii sint pe primele locuri in clasament.Campionii sint Győr,Vardar,Ferencváros, Buducnost.Ca am castigat anul trecut cu noroc si o singura data in istorie cu Győr de pe ultimul loc este altceva,,,anul acesta nu se va repeta.Cred ca nici macar calificarea nu o vom obtine ! Rosca nu este antrenor de talie europeana iar jumatatea echipei nu valoreaza cat valoreaza singura Löke la Győr!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează