SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

Invitație la șpriț! Ce a făcut președintele FRH cu câteva zile înainte de alegeri

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 18:26

Federația Română de Handbal i-a invitat pe membrii afiliați, cu o seară înainte de alegeri, la un dineu. Contracandidații actualului președinte, Alexandru Dedu, au atacat în termeni duri măsura ”populistă” a FRH.

Federația Română de Handbal a postat pe site-ul său o invitație la un eveniment pe care l-a denumit pompos "Dineul Handbalului Românesc", programat cu o seară înainte de alegerile de la Federația Română de Handbal, adică pe 13 februarie.

"Am primit și eu pe mailul personal invitația, de la asistenta domnului președinte al federației. Îmi pare rău să anunț, dar nu o voi onora pentru că nu mi se pare normal să se întâmple așa ceva, cu câteva ore înainte de alegeri. Sigur, se pot face aranjamente, strategii la această întâlnire, dar eu cred în oamenii de handbal, că încă trăim într-o lume civilizată", a declarat Narcisa Lecușanu.

Celălalt contracandidat al lui Alexandru Dedu, la funcția de președinte, Robert Licu, a criticat în termeni și mai duri "evenimentul". "Invitația actualei vremelnice conduceri a FRH e copiată după modelul «Hai la la o friptură, la un grătar, la un mic, la un șpriț și-o bere», oferit de alte federații sportive de-a lungul timpului.

Alegătorilor îmbuibați li se spunea cum să voteze. Convins că distinșii electori care vor participa la Adunarea Generală a FRH doresc binele handbalului, mă voi strădui - chiar dacă acest aranjament a fost comunicat intempestiv - să îi întâlnesc, să îi salut și, cu siguranță, vom schimba opinii față în față", a scris Robert Licu pe contul său de facebook.

img 20180210 wa0015

"Federația poate suporta o masă și o noapte de cazare!"

"Este o hotărâre a Consiliului de Administraţie, Federaţia să suporte şi cazarea şi masa la această Adunare Generală pentru toţi candidaţii şi toţi delegaţii. Şi apoi, toţi ne dorim să avem cvorum. Ştim că sunt cluburi şi oameni care nu au posibilitatea să-şi achite o cazare şi vrem să închidem circul acesta care nu face bine handbalului românesc, să putem începe să ne vedem de treabă.

În momentul de faţă, Federaţia poate să suporte o noapte de cazare pentru toţi delegaţii şi candidaţii. Dineul este gândit, după tot circul acesta mediatic care nu ne-a făcut bine, să stăm toţi la un loc, să vorbim împreună despre handbal, să arătăm unitate", a declarat Alexandru Dedu.

La alegerile pentru președinția FRH, de pe 14 februarie, vor participa Alexandru Dedu, Narcisa Lecușanu și Robert Licu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
623506571124451
Marian Iordachescu  •  12 Februarie 2018, 04:32

La dineul FRH organizat innaite de alegeri se va imprti la fiecare participant si o punga pe care sunt pictai trandafiri rosii si pecare scrie PSD ,iar in punga va fi pus o sticla de ulei ,1 Kg de zahar si 1 Kg de faina

Vezi toate comentariile (1)
Comentează