SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-VIBORG

Ioan Dobrescu: "Jucăm în cea mai urîtă sală, dar fetele ne pot produce o fericire imensă"

ioan dobrescu, secretar general COSR
ioan dobrescu, secretar general COSR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, aşteaptă cu nerăbdare dubla dintre Oltchim şi Viborg, finala Ligii Campionilor la handbal feminin.

 

Returul se va juca la Bucureşti, în singura sala dintr-o ţară cu peste 20 de milioane de oameni care îndeplineşte criteriile federaţiei internaţionale, iar lipsa biletelor a produs frustrări foarte mari. Culmea, chiar şi printre cei care ar fi putut că contribuie la construirea unei săli moderne.

"Micile nefericiri, unele exprimate şi de foruri oficiale ale celor care se declară nemulţumiţi că nu au bilete pentru  Oltchim-Viborg, sînt absurde şi copilăreşti şi întunecă marea fericire de a fi în această finală. Este adevărat că se va juca în cea mai urîtă sală europeană pentru acest nivel, Sala Polivalentă  din Bucureşti, dar toată lumea trebuie să înţeleagă că fetele nu trebuie să fie deturnate prin astfel de reacţii".

"Noi, COSR-ul, am pus la dispoziţie pentru suporteri baza de la Izvorani şi toţi trebuie să să facem cîte ceva, nu să stăm şi să ne lamentăm", a declarat Ioan Dobrescu, secretar general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
 •  06 Mai 2010, 10:53

Bafta fetelor sa aduceti liga campionior

durden
durden  •  05 Mai 2010, 17:42

1.handbal masculin?! :)) bai baiatule,voi chiar n-aveti treaba cu sportul asa e?dar daca va intreb culoarea preferata a lui becali sigur o stiti :)) 2.domnu dobrescu sa ne scuteasca...cea mai urata sala i-auzi...sa zica mersi ca e si asta.eu,ca bucurestean,am inteles ca n-am putut cumpara bilete(e si normal,sa sustina oltchimul cei care au sustinut-o pana acuma),am inteles ca toata echipa a zis ca ar fi vrut in rm.valcea...dar asta e deja lipsa de respect!!

 •  05 Mai 2010, 14:53

acum de ce sunteti carcotasi?ce mai conteaza daca e feminin sau masculin?cum si pt Boc a merge cu tancul prin nisip sau a zbura cu avionul prin norul de cenusa e acelasi lucru..:)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează