SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE 33-38

Iulia Curea, decepționată înaintea finalei cu Buducnost: "Nu ne mai încălzește locul 3"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 22:00

Iulia Curea nu a găsit nici ea explicații pentru începutul catastrofal al echipei și nici pentru greșelile incredibile de pe tot parcursul meciului.

"Cred că apărarea nu s-a ridicat la nivelul jocului. Să primești 38 de goluri într-o semifinală de Ligă, asta spune totul. Am început prost, a fost exact ziua aia în care nu-ți iese nimic", a mai spus Iulia.

Extrema stânga a adăugat că jocul cu Buducnost, după părerea ei, nu are nicio miză.

"Nu suntem la un Campionat European sau Mondial, unde se dau medalii. Aici, se joacă doar pentru că trebuie jucat. Pentru mine, important era să jucăm finala, dar din păcate nu am putut", a încheiat Iulia

7%
a fost procentajul de reușită al mingilor apărate pentru Jelena Grubisici, portarul croat care a apărat o singură minge din 14 șuturi, în cele 16 minute în care a jucat

3-2
a fost scorul aruncărilor de la 7 metri ratate în favoarea CSM-ului. Bucureștencele le-au ratat pe primele trei

"Ne-am pregătit să anihilăm extremele Bucureștiului. Până acum dăduseră foarte multe goluri. În plus i-am acordat destulă atenție și suedezei Gullden"
Irina Dibirova, antrenor Vardar

CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38, în Final Four-ul Ligii Campionilor. (AICI ai DETALII despre partidă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1240187572730378
Ionel Vancea  •  07 Mai 2017, 11:36

I-auzi! Pai, noi, suporterii, sa plecam azi acasa, daca fetele nu au de gand sa joace nici azi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează