SPORTURI  »  HANDBAL  »  LOVITURĂ

OFICIAL Iulia Dumanska a semnat și revine în Liga Florilor! » Clubul-surpriză care tocmai a luat 3 jucătoare din „națională”

Iulia Dumanska (25 de ani), handbalista care apără poarta echipei naționale, tocmai a semnat cu Gloria Bistrița.
Iulia Dumanska (25 de ani), handbalista care apără poarta echipei naționale, tocmai a semnat cu Gloria Bistrița.

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 20:22 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 21:21

Iulia Dumanska (25 de ani), handbalista care apără poarta echipei naționale, tocmai a semnat cu Gloria Bistrița, locul 10 în Liga Florilor!

Dumanska evoluează în prezent la RK Podravka Koprivnica, Croația, și va reveni în România la finalul sezonului, când se va alătura grupării din Bistrița-Năsăud.

„Djokovic, valea!” » Prima pagină care i-a întărâtat pe sârbi: „Nenorociților, e dezgustător ce faceți!”
AUSTRALIAN OPEN
„Djokovic, valea!” » Prima pagină care i-a întărâtat pe sârbi: „Nenorociților, e dezgustător ce faceți!”

Iulia Dumanska, la Gloria Bistrița

„După o experiență în Croația, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistrița, alăturându-mă proiectului lor ambițios. 

Perioada de pandemie petrecută în locuri unde la început nu cunoașteam pe nimeni a fost destul de dificilă, dar totodată benefică. Până la vară, când mă voi alătura echipei din Bistrița, sunt concentrată pe obiectivele echipei din Podravka”, a scris Dumanska pe Instagram.

Yuliya Dumanska a ajuns în mai 2020 la Podravka Koprivnica de la SCM Râmnicu Vâlcea, alături de care a câștigat titlul în 2019.

Gloria Bistrița a mai luat două jucătoare de „națională”!

CS Gloria 2018 are planuri mărețe pentru sezonul viitor. În afară de Dumanska, echipa antrenată de Horațiu Pașca a mai semnat cu două jucătoare de națională: e vorba despre coordonatorul de joc Cristina Laslo (25 de ani) și interul stânga Bianca Bazaliu (24)!

Gloria Bistrița se află în prezent pe locul 10 în Liga Florilor - 13 puncte în 11 etape.

Prezentarea celor 3 transferuri de top făcută de Gloria Bistrița pe site-ul oficial

🔴⚫HANDBAL Super transferuri la Gloria 2018! 🔺Suntem bucuroși să vă anunțăm că trei jucătoare de top mondial vor juca din sezonul viitor pentru #EchipadeSufletABistrițenilor! Clubul nostru a obținut semnătura coordonatorului de joc 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐍𝐀 𝐋𝐀𝐒𝐋𝐎, a portarului 𝐘𝐔𝐋𝐈𝐘𝐀 𝐃𝐔𝐌𝐀𝐍𝐒𝐊𝐀 și a interului stânga 𝐁𝐈𝐀𝐍𝐂𝐀 𝐁𝐀𝐙𝐀𝐋𝐈𝐔, toate jucatoare de lot național, cu o vastă experiență internațională, apreciate deopotrivă de specialiștii din domeniu dar și de suporteri. ❤🖤Fetelor, vă mulțumim că ne-ați ales și suntem convinși că aportul vostru la performanțele Gloriei 2018 va fi unul decisiv. Hai Gloria! #CSGloria2018BN #TeraSteel #Superbet #Teraplast #Vitalia #Comelf #Rombat

Posted by CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud on Sunday, January 16, 2022

Bistrița a început să aducă nume importante încă din vara trecută, când a reușit să-l convingă pe antrenorul Kim Rasmussen, câștigător de Liga campionilor cu CSM București, să se alăture proiectului. 

Rezultatele n-au excelat, astfel că Rasmussen a fost înlocuit în toamnă cu Horațiu Pașca, un apropiat de bistrițeni. În orice caz, poziția din clasament a echipei (10) nu reflectă valoarea lotului, care cuprinde multe jucătoare străine și inclusiv „tricolore” ca Nicoleta Dincă și Laura Moisă

Super-transfer reușit de CSM București! » „Tigroaicele” au adus o campioană mondială, europeană și olimpică

SCM Rm. Vâlcea a câștigat clar primul meci din grupele EHF European League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 Ianuarie 2022, 23:44

urmeaza in scurt timp alegeri la FRH,poate scapam de...Dedu

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Ianuarie 2022, 21:20

era de asteptat(cred ca era..exceptia de la regula)sa se intoarca in liga florilor...la noi se castiga destul de bine si ce conteaza f mult se si incaseaza banii(multe jucatoare au revenit fara sa mai primeasca banii pt ultimele luni)

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  17 Ianuarie 2022, 09:38

Vorbiți de bani publici și contribuțiile voastre nu ajung la o măsea în circuitul financiar, asta dacă lucrați mulți dintre voi care comentați, că majoritatea au aspirații și ei nu oferă societății nici măcar 1% din cât au primit, educație, facilitați. Este normal să se investească bani publici în sport, mai ales în sporturi unde bugetele sunt mult mai mici decât la fotbal, nu mai duceți voi grija și vă repetați precum papagalii. La articolele despre echipele de fotbal din Voluntari, Chiajna, Clinceni, nu comentează nimeni că sunt bani publici, s-au găsit papagalii să comenteze la handbal. Și ca să știți și voi, în România sportul este la coada Europei în materie de ban public pe cap de locuitor alocat sportului, 30 de Euro, pe tari precum Ungaria aloca de 6 ori mai mult! Pana si Letonia, Slovenia sau Cipru alocă dublu sau mai mult. Mai bine ați avea grija politicului, că toți tac când e vorba de politica, sunt mielușei, lăsați sportul si investițiile, că pana si SRI are mai mult din PIB decât Sportul!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează