SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-GYOR AUDI ETO 24-27

Jakob Vestergaard e nemulțumit de jocul cu Gyor: "Am făcut enorm de multe greșeli!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 00:00

Jakob Vestergaard nu a fost mulțumit de jocul echipei sale aseară decât pe jumătate.

"Prima repriză a fost ceva fantastic, ne-am apărat foarte bine, am respectat ceea ce pregătisem. În partea a doua însă a intervenit precipitarea, graba, multe greșeli și totul s-a năruit", a declarat Vestergaard. Tehnicianul CSM-ului a adus și el aminte de momentul fatidic, de la 16-14, cu om în plus, în care CSM a primit trei goluri, fără a marca.

" Gyor e o echipă care te pedepsește, nu poți să stai pasiv. Nu ne-am mai apărat în partea a doua, să iei 18 goluri la acest nivel e enorm". Vestergaard e însă pozitiv. "Mai avem trei șanse, chiar dacă va fi greu la Gyor și la Rostov, mergem să câștigăm. Important e să ajungem în Main Round", a subliniat Jakob.

Rasmussen: "Ratările unu la unu au contat enorm"!

Kim Rasmussen, antrenorul care a câștigat cu CSM, în primăvară, Liga Campionilor, a asistat aseară la meciul de la București.

Acum selecționer al Ungariei, el a venit să le vadă pe cele șase jucătoare din echipa maghiară care au îmbrăcat aseară tricoul alb-verde.

"CSM București a jucat fantastic în prima repriză. Mi-a plăcut enorm, la fel cum mi-a plăcut atmosfera. Eu nu am avut parte de așa ceva sezonul trecut! Cred că meciul s-a jucat în partea a doua, când Bucureștiul a ratat de multe ori singur cu portarul. La 16-14, Gyor a avut eliminare. Atunci în superioritate, Oana Manea de două ori, plus Martin au ratat singure cu portarul. S-a făcut 16-17 și jocul CSM-ului a fost parcă altul din acel moment", a declarat Kim.

Danezul crede însă că nimic nu e pierdut. "Nici anul trecut nu am făcut mare lucru în grupe și apoi am jucat mai bine. Trebuie să joace cu încredere", a subliniat Rasmussen.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează