SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL FEMININ

Jucătoarea care a lăsat Ungaria pentru România își face planuri mari înainte de startul Mondialului: "Dacă e dorință și suflet, sunt și rezultate!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 11:17

Gabi Szucs bifează al doilea Mondial cu România deși a debutat în națională în 2015. 

La 33 de ani, interul stânga de la Dunărea Brăila ține cu dinții de "naționala" României. Din 2015, când a fost cooptată printre "tricolore", nemaireprezentând interes pentru Ungaria, interul stânga nu a pierdut nici o competiție importantă.
A fost la Mondialul din 2015, la JO de la Rio, apoi la Euro 2016.

"Sunt onorată să joc pentru naționala României. Întotdeauna vin cu cea mai mare plăcere și dorință", spune Gabi.

Evoluțiile ei parcă sunt mai bune la prima reprezentativă. "Îmi doresc să mai adaug o filă frumoasă la cariera mea. Vreau să intrăm pe teren și să dăm totul, la finalul fiecărui meci să fim mulțumite de ceea ce am realizat", spune Gabi.

Gabr crede că Ambros Martin e unul dintre atuurile României. "Ambros știe să te facă să te simți importantă. Fetele noi s-au adaptat rapid și tot datorită lui. Noi ne cunoaștem, ne-am mai întâlnit, am jucat la aceleași cluburi, dar el nu", adaugă Szucs.

Interul stânga crede că România are șanse să facă un rezultat bun, cu o singură condiție. "Dacă va fi dorință și suflet pe teren, simți că îți iese totul".

Un eventual meci cu Ungaria, în "optimi"? "Eu joc acum pentru România și voi lupta ca echipa țării mele să câștige. Ar fi prea frumos să repetăm rezultatele de acum doi ani", a încheiat Gabi Szucs.

România debutează la Campionatul Mondial din Germania sâmbătă, de la ora 15:00. "Tricolorele" se vor lupta cu Paraguay, de la ora 15:00, într-un duel ce va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maryan72
maryan72  •  01 Decembrie 2017, 11:36

multa bafta fetelor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează