SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Jucătoarele de la CSM București sunt pregătite de asalt » "Cel mai echilibrat Final 4 din ultimii ani"

Per Johansson este la al doilea Final 4 cu CSM București, anul trecut echipe terminând pe locul 3 // FOTO: Raed Krishan
Per Johansson este la al doilea Final 4 cu CSM București, anul trecut echipe terminând pe locul 3 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 15:08

Jucătoarele de la CSM București au învins luni seara cu 37-22 pe CSM Slatina. Mai au două jocuri de campionat până la confruntarea cu Gyor, din Final Four-ul de la Budapesta. 

CSM București se poate considera deja campioana României cu 5 etape înainte de final. 12 puncte le despart pe "tigroaice" de a doua clasată, SCM Craiova. Asta înseamnă că în ultimele 5 etape, CSM mai are nevoie de doar trei puncte.
Restanța cu HCM Rm. Vâlcea, de joi, ora 18:00, în deplasare, le-ar putea aduce matematic bucureștencelor al patrulea titlu consecutiv. 

Luni seara, fără Neagu, Ungureanu și Kurtovic, menajate de antrenorul Per Johansson, CSM București s-a distrat cu CSM Slatina, de care a trecut cu 37-22. Tehnicianul suedez a vrut să vadă ritm și implicare în jocul elevelor sale, iar la final s-a declarat mulțumit. "Aceste jocuri le folosim pentru a pregăti turneul de la Budapesta. Fetele au jucat cu determinare, am jucat bine în faza de apărare. Mai avem însă multe lucruri de pus la punct în perspectiva jocurilor din Final Four", a declarat Johansson.

Și jucătoarele se gândesc doar la Budapesta. "Jucăm aceste meciuri de campionat, dar 24 de ore din 24 ne gândim doar la meciul cu Gyor. Acolo trebuie să arătăm care ne este valoarea. Am muncit tot sezonul pentru a ajunge acolo. Meciurile de la Budapesta sunt însă cele mai importante", a spus și Iulia Curea.

CSM mai are de disputat două partide de campionat până la Final Four-ul din 12 - 13 mai. Joi seara, la Rm. Vâlcea, și pe 30 aprilie la Cluj, cu Universitatea. Pentru partida de la Vâlcea, Per Johansson le va trimite cu siguranță în teren și pe absentele de luni seara. 

"Mergem să câștigăm Liga!"

Toată lumea se gândește la cucerirea Ligii Campionilor. Ar fi al doilea trofeu pentru CSM după cel din 2016. "Mergem să luăm titlul, vrem să câștigăm Liga, dar știm că avem cei mai dificili adversari. Cred că fiecare echipă pornește cu șanse egale. Va fi, poate, cel mai echilibrat Final 4 din ultimii ani", crede Per Johansson. 

Suedezul are însă încredere în echipa sa. "Ne dorim să dăm o mare petrecere pe 13 mai. Avem mult de muncă însă și dacă vom câștiga, vom avea timp și să sărbătorim", a încheiat nordicul.

CSM-Gyor va fi pe 12 mai, de la ora 16:15, la Budapesta. În cealaltă semifinală se întâlnesc Rostov Don și Vardar Skopje (ora 19:00).  Duminică, 13 mai, sunt programate finala mare și duelul pentru locul 3. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  25 Aprilie 2018, 20:47

singura solutie pt sezonul slab(dezastruos daca pierd cu gyor)o reprezinta victoria in primul meci de F.***iar in ultimul meci cu rusoaicele sa obtina si prima victorie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153756765562943
Stefan Iuliu  •  24 Aprilie 2018, 16:22

De unde concluzia din titlu? "Jucătoarele de la CSM București sunt pregătite de asalt " .....pana si antrenorul lor spune ca "Mai avem însă multe lucruri de pus la punct în perspectiva jocurilor din Final Four"...ca sa nu mai vorbim de meciul absolut penibil ce acum o saptamana si ceva, de la Metz, fara vlaga si o idee de joc ....Nu numai ca pare sa nu aveti nici o idee legata de practicarea jocului de care scrieti, dar nici macar nu mai puneti in acord titlul articolului cu continutul lui....jalnic!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează