SPORTURI  »  HANDBAL  »  FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI 26-27

Laude pentru Johansson de la fostul antrenor al CSM-ului! Ce spune după dubla cu Ferencvaros

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 12:45

Fostul antrenor al CSM-ului, Kim Rasmussen, acum selecționer al Ungariei, îl laudă pe Per Johansson și crede că aducerea sa este o lovitură pentru CSM. 

"Cred că a adus energie pe bancă, se mișcă chiar mai mult ca mine iar asta nu e ușor. A venit cu o energie pozitivă. Jucătoarele știu foarte bine ce au de făcut acum.

Este un antrenor nou, o abordare nouă și nu e ușor pentru jucătoare să fie nevoite să asculte lucruri noi de fiecare dată.

A avut multa energie pe bancă, iar mie îmi plac antrenorii energici, a comunicat mult cu jucătoarele și îmi plac antrenorii care comunică și cred că a arătat foarte bine", a spus Kim Rasmussen pentru TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pantokrator
pantokrator  •  16 Aprilie 2017, 16:53

Rasmussen un antrenor ce arata foarte bine la CSM! Sa speram ca si altii pot repeta rezultatele lui....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează