SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Leynaud şi-a reziliat contractul cu Oltchim

foto: lequipe.fr
foto: lequipe.fr

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 18:07

Portarul "naţionalei" Franţei nu a apucat să joace la Oltchim în nici un meci oficial. S-a accidentat în septembrie şi a fost imediat operată.


Amandine Leynaud (26 de ani) e prima jucătoare de la Oltchim care nu a apucat să joace nici un minut într-un joc oficial, deşi a fost legitimată la gruparea vîlceană pentru şapte luni. Goalkeeper-ul transferat vara trecută de la Metz, a evoluat pentru Vîlcea doar în meciurile de pregătire, după care s-a accidentat grav. A fost nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală la ligamentele genunchiului drept, franţuzoaica alegînd să se recupereze în Franţa.

Din cauza situaţiei financiare, speriată că nu-şi va primi banii, Leynaud a cerut să-şi rezilieze înţelegerea cu Oltchim, contract care expira la 30 iunie 2013.

"Clubul Sportiv Oltchim anunţă rezilierea pe cale amiabilă a contractului sportiv încheiat cu jucătoarea de origine franceză Amandine Leynaud. Cererea a venit din partea sportivei, aceasta solicitînd transferul la echipa Vardar Skopje din Macedonia", e comunicatul sec al grupării vîlcene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vemadi2007
vemadi2007  •  21 Februarie 2013, 19:06
Postat de kily pe 21 Februarie 2013, 18:24

asa vor fi reziliate toate! de comun acord... cu un club fantoma, de la care nu mai este nimic de furat! sau... paote le mai da Oprescu niste sute de mi de euro! ca tot nu'i da de la el... cei 16% in plus!

Eu zic sa acorzi o mai mare atentie articolelor scrise despre Rapid . Cred ca au sanse mult mai mari sa se desfiinteze inaintea Oltchimului . Sau, in cel mai fericit caz merg acolo unde au mai fost inca 10 ani . Presupun ca bugetul actual al clubului poate face fata cheltuielilor din B ..daca nici acolo nu se poate stai linistit ca se poae si mai jos . In C au sanse mari sa supravietuiasca ;)

kily
kily  •  21 Februarie 2013, 18:24

asa vor fi reziliate toate! de comun acord... cu un club fantoma, de la care nu mai este nimic de furat! sau... paote le mai da Oprescu niste sute de mi de euro! ca tot nu'i da de la el... cei 16% in plus!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează