SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI LA HANDBAL

Lideri în campionat, steliștii se califică și în Final Four-ul Cupei României în fața rivalilor de la CSM

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 13:34

Steaua încheie 2017 cum nu se poate mai bine. Lider în Liga Națională, după 15 etape, formația militară a reușit duminică să se califice și în Final Four-ul Cupei României.

Cu o apărare exactă, cu un portar, Tudor Stănescu în formă, steliștii s-au desprins în ultimele 9 minute. De la 23-23 (minutul 51), Steaua s-a desprins la 24-28, cu trei minute înainte de final. CSM a jucat fără portar, Steaua la trecerea timpului. Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă a avut câștig de cauză, 29-28!

Vujici 5 goluri, Aslanian, Florea și Georgescu câte 4 reușite au fost principalii marcatori ai Steelei. De partea cealaltă, CSM a marcat cele mai multe goluri prin Garcia Robledo 7 și Tiumențev 5.

Steaua va lupta pentru trofeu în Final Four cu Dobrogea Sud Constanța, Poli Timișoara și învingătoarea din ultimul sfert de finală, dintre Potaissa Turda și Minaur Baia Mare.

Constănțenii au trecut sâmbătă cu 30-23 de CSM Făgăraș, iar Poli Timișoara a dispus de divizionara secundă, Știința Bacău, 27-22.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează