SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 26-20

Linnea Torstensson și-a încheiat aventura la CSM București: "Am încercat să nu mă gândesc că e ultimul joc"

Linnea Torstensson a marcat un gol aseară, ultimul al ei pentru CSM
Linnea Torstensson a marcat un gol aseară, ultimul al ei pentru CSM

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Linnea Torstensson a jucat ultima dată în Liga Campionilor pentru CSM București. Suedeza va pleca la Nisa din sezonul viitor.

Suedeza în vârstă de 34 de ani va părăsi în vară campioana României. După trei ani petrecuți la București, interul stânga a dezvăluit faptul că s-a abținut cu greu să nu plângă gândindu-se că aseară, la Budapesta, a îmbrăcat ultima dată tricoul cu numărul 17 pentru CSM.

- Linnea, ați obținut locul 3 și ați terminat Final Four-ul cu o victorie.
- Acest meci nu va rămâne în cărțile de istorie, dar pentru noi este important că am câștigat această partidă. Am adus bucurie fanilor care au venit în număr atât de mare. Am vrut astfel să le arătăm aprecierea noastră pentru că au fost alături de noi tot sezonul.

- Mental a fost greu pentru tine să joci acest ultim meci?
- Am avut un sentiment foarte plăcut când m-am trezit de dimineață. Nu m-am gândit decât că noi, fetele, trebuie să rămânem unite. Și să câștigăm.

- Nu te-ai gândit că e ultimul meci?
- Am încercat să nu fac asta. Voi avea timp de mâine încolo. Acum îmi doresc doar să mă bucur de atmosferă, să fiu împreună cu ele, așa cum s-a întâmplat în ultimii trei ani.

- Cum ți s-a părut perioada petrecută la București?
- Au fost multe schimbări la echipă: jucătoare, antrenori, președinți, până și culoarea tricourilor de joc. Una peste alta însă, am câștigat campionate și cupe în România, dar cel mai important, un loc 1 și un loc 3 în Europa.

- O să te mai întorci la București?
- Cu siguranță voi mai veni, dar să vizitez orașul și să le văd pe fete. De jucat, nu prea cred!

- Când vei pleca de la București, definitiv, crezi că vei plânge?
- Nu știu, dar nu prea îmi exteriorizez emoțiile.

- Ți-ai făcut mulți prieteni în România?
- Da, foarte mulți! (zâmbește) Pe Mika o duc în fiecare zi la antrenament, deci trebuie să fie prietena mea! (Brădeanu era lângă ea și dădea un interviu unui alt reporter).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
emilou
emilou  •  08 Mai 2017, 09:23

Tack för allt, Linnea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează