SPORTURI  »  HANDBAL  »  SEMIFINALE

Dinamo București - HC Dobrogea Sud Constanța 27-19 » ”Vrem să ne calificăm din două jocuri!”

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 21:51

Dinamo a făcut primul pas spre finală. Constănțenii își pun speranțe în meciul doi, de pe teren propriu. Decisivul se va juca tot la București, dacă va fi nevoie

Campioana Dinamo București nu a avut deloc emoții în primul meci al semifinalei cu HC Dobrogea Sud Constanța. ”Câinii” s-au desprins din start și au știut să-și țină adversarii la respect. Cu Șandru și Alahkaram Esteki în formă maximă, cu Irimuș, omul păianjen între buturi, alb-roșii au condus mai mereu la 3-4 goluri diferență. În partea a doua marja a crescut și s-a terminat 27-19.

”Linia de 9 metri nu a funcționat, am încercat să jucăm mai mult cu pivoții, dar nu am reușit. Trebuie să recunoaștem că Dinamo a meritat să câștige”, a explicat antrenorul oaspeților, Aihan Omer. Fostul selecționar al României nu dezarmează însă. ”La fel am pierdut și la Odorhei primul meci și apoi am câștigat aseară. Am convingerea că băieții se vor mobiliza și vom duce semifinala în maximum de partide”, a adăugat Omer.

De partea cealaltă, antrenorul Eliodor Voica vrea să tranșeze disputa miercurea viitoare, pe Litoral. ”Constanța e o echipă periculoasă și noi știm asta. Au handbaliști experimentați, cu siguranță ne așteaptă alt meci la Constanța. Dar vrem să câștigăm ca să nu ne facem viața grea”.

Dinamo 27
Șandru 8 goluri, Alahkaram Esteki 5, Ragot 4, Vrankovici 2, Bera 2, Mironescu 1, Mocanu 1, Asoltanei 1, Câmpan 1, Sajad Esteki 1, Șania 1. Antrenor: Eliodor Voica
HC Dobrogea Sud 19
Cutura 5, Crnoglavac 4, Toma 3, Soare 2, Buricea 1, Rohozneanu 1, Celica 1, Nistor 1, Bologa 1. Antrenor: Aihan Omer

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
fangigi
fangigi  •  21 Aprilie 2017, 22:31

Un duel inegal se pare! Nu mai e Constanta de alta data...

bakunin
bakunin  •  21 Aprilie 2017, 22:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  21 Aprilie 2017, 22:27
Postat de conasu_boeru pe 21 Aprilie 2017, 22:27

CE ADMINISTRATORI ASISTAȚI ACEST SITE, DACĂ AU ACCES REGURGITĂRILE ASTE *** PE AICI ! Banați cuvinte uzuale și lăsați *** astea pe aici când ar trebui interziși definitiv ! Rușine GSP!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează