SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL FEMININ

Liviu Paraschiv, noul antrenor de la Oţelul Galaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Tehnicianul Liviu Paraschiv (foto) este noul antrenor al echipei Oţelul Galaţi, înlocuind-o pe Gabriela Artene, demisă din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă.


Noul antrenor speră că venirea sa la echipă să producă un şoc pozitiv şi Oţelul să cîştige următoarele partide din campionat. "Trebuie să cîştigăm joi, la Baia Mare, dar mai important, duminică, acasă, cu Universitatea Reşiţa. Obiectivul acestui sezon este să evităm retrogradarea şi, chiar dacă acum situaţia nu este una prea bună, sînt optimist că vom face treabă bună", a declarat Liviu Parschiv, care a antrenat ultima dată echipa masculină Rom Cri Braşov.


Gabriela Artene, fostul tehnician al Oţelului, s-a arătat deranjată de modul cum s-au purtat conducătorii clubului cu ea. Artene este dezamăgită că a fost înştiinţată luni seară, cu doar un sfert de oră înaintea începerii antrenamentului, că şedinţa de pregătire va fi condusă de un alt tehnician. "La felul cum s-au comportat cu mine nu prea mai am multe de comentat. Păcat că s-a ajuns aici, mai ales că toată cariera mea sportivă este legată de Oţelul. Plec cu un gust amar, dar urez succes în continuare echipei", a spus Artene.


Otelul a pierdut ultimele cinci jocuri disputate pe teren propriu şi după 16 etape ocupă locul 9 în clasament, cu 12 puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  04 Martie 2010, 20:26

surorile tacalie transferate cu mare vilva de la oltchim si alta la pachet de la craiova pun umarul la retrogradarea galatiului atunci unde este valorea lor

 •  04 Martie 2010, 20:19

super tacalie

 •  03 Martie 2010, 19:38

Asa s-a procedat si cu alt antrenor care a jucat la Otelul.S-a ajuns ca antrenorul sa fie numit la sugestia dlui. Badulescu iar clubul sa fie condus de un contabil?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează