SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOT 26-20

Locul trei nu o mulțumește pe Paula Ungureanu: "Obiectivul meu era altul" » Ce au spus Brădeanu și Majda Mehmedovici

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 17:59

Portarul Paula Ungureanu a comentat victoria obținută de echipa sa în fața lui Buducnost (26-20), în finala mică a Final Four-ului din Liga Campionilor.

"Mă bucur enorm că am putut oferi victoria românilor minunați din tribune. Românii au fost alături de noi, am simțit acest lucru și trebuie să le mulțumim. 

Sincer, obiectivul meu era cu totul altul. Sunt supărată, dar și fericită pentru că am luat locul trei. Totuși, păcat că n-am reușit mai mult în acest Final Four.

O așteptăm pe Cristina Neagu alături de noi și sper că la anul ne vom bucura împreună", a spus portarul CSM-ului. 

Aurelia Brădeanu, interul de 37 de ani a celor de la CSM, a părut mult mai bucuroasă decât colega sa, fiind mulțumită cu bronzul câștigat în ediția din acest an a Final Four-ului. 

"Nu ne explicăm ce s-a întâmplat în meciul cu Vardar, a fost o zi neagră, dar suntem fericite că am luat bronzul.

Este al doilea an consecutiv când suntem în Final Four, eu consider că este o performanță și ceea ce am realizat anul acesta, chiar dacă am dezamăgit mulți oameni, totuși locul 3 nu e locul 17", a spus Aurelia Brădeanu, la TV Digi Sport.

Majda Mehmedovici, extrema muntenegreană a celor de la CSM București, a fost extrem de emoționată la finalul partidei cu fosta sa echipă. 

"Pentru mine, este foarte importantă această medalie de bronz. Sunt foarte fericită pentru că nu am pierdut și al doilea meci la rând în acest Final Four. 

Sunt mulțumită că am câștigat o nouă medalie alături de aceste fete minunate, unele din ele urmând să plece de la echipă.

Am fost ușor emoționată că am jucat împotriva fostei echipe, dar noi am fost mai bune astăzi și am câștigat, asta e important", a spus suedeza, care va continua la CSM și din sezonul următor.

Un meci câștigat cu inima

Carmen Martin, extrema dreapta a CSM-ului, care ieri a marcat de trei ori a vorbit la finalul meciului despre sentimentele prin care a trecut în finala mică.

"Multă lume a venit să ne susțină și mai mult pentru ei ne-am dorit această victorie. A fost un succes emotiv, pentru că voi pleca de la București, mai sunt, sper, trei partide alături de fete și gata.

Până la urmă au fost trei ani din viața mea și e normal să lase urme, să mă marcheze toată acesta experiență. A fost un meci mai mult jucat din emoție decât din punct de vedere sportiv", a spus jucătoarea în vârstă de 28, care din sezonul viitor va pleca la Nisa.

"Urmează câteva zile și apoi trebuie să ne reconectăm pentru că vom juca în Cupa României. Un trofeu pe care nu să-l lăsăm să ne scape. Mi-aș dori să plec de la CSM câștigând și acel trofeu", a completat ea. Pe 11 mai, CSM va juca în optimi de finală în Cupă contra celor de Universitatea Cluj. (Marian Ursescu)

CSM București a învins-o pe Buducnost, 26-20, în disputa pentru locul trei. (DETALII, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close