SPORTURI  »  HANDBAL  »  NEAGU LA CSM BUCUREȘTI

Mai ceva ca Becali » Gabriela Firea și-a însușit meritele pentru transferul Cristinei Neagu la CSM București

Foto: Facebook/Gabriela Firea
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 17:50

Cristina Neagu va reveni în România, după trei ani petrecuți în Muntenegru, la Buducnost, iar primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a ținut să facă anunțul privind transferul.

În comunicatul de presă care anunță mutarea, Gabriela Firea a ținut să sublinieze strategia echipei CSM București de a atrage cele mai importante handabliste autohtone.

"Bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive românce.

Desigur, suntem mândri şi când echipe de renume ale lumii se bat să aibă sportivi români în componență, dar ştiu şi că nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta, şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!

CSM Bucureşti îşi propune să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea", a comentat Gabriela Firea transferul.

CSM București este finanțată din bani publici, iar bugetul clubului pentru toate secțiile sportive este de aproximativ 20 de milioane de euro.

  • Cristina Neagu a semnat un contract valabil pentru doi ani de zile cu CSM București, iar prezentarea oficială a interului stânga de 28 de ani va avea loc la începutul lunii martie.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
marc_ro
marc_ro  •  21 Februarie 2017, 23:52

Cat costa o parcare supraetajata de cartier si cate s-ar face cu cate 20 mil euro/an? Pierdem in fiecare zi cate 2 ore in trafic, ca sa avem ce? Punem pe paine Hanbal si-l facem pachet copiilor cand ii ducem la scoala. Performanta in sport ar trebui facut doar cu bani privati, doar sportul de masa ar trebui finantat din bani publici. Toata lumnea stie cum se sifoneaza/spala banii in sport. Iar cand vorbim de bani publici e si mai si povestea.

1145116492274109
HasTam Mat  •  21 Februarie 2017, 08:50
Postat de cpt.ahab pe 20 Februarie 2017, 23:18

Da, ma, desteptaciune, tu esti din categoria alora care vad peste tot numai hoti si risipa, dar care nu construiesc nimic niciodata. Cand vezi peste tot ca performanta se face numai cu bani, bani multi, cand incercam si noi sa fim la varf acolo unde putem si se baga bani, hop si carcotasii!

Cei ce vad doar hoti peste tot....nu vad spitale, scoli......ce cred ca arvtrebui a fi prioritare !

1615275382087697
Yuri Firsov  •  21 Februarie 2017, 08:22

NICI NU MERITA SA AMINTITI CEVA DESPRE ACEASTA MOLDOVEANCA !!!COANA FIREA TZATZA A FOST SI>>>TZATA VA RAMANE!!!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează