SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Mai mult nu s-a putut! » HCM Roman şi Corona Braşov, înfrîngeri în cupele europene

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:57

Vicecampioana Danemarcei s-a impus ieri fără probleme la Roman, în faţa formaţiei locale care a încercat să stea cît mai aproape de marea favorită.

Cu multe internaţionale în lot, echipa pregătită de Helle Thomsen a condus în permanenţă, dar nu s-a distanţat niciodată decisiv. Moldovencele au ratat însă mult, speriate omul meciului, nemţoaica Sabine Englert, portarul danezelor.

Line Jorgensen, interul dreapta care va juca din sezonul viitor la CSM Bucureşti, a fost golgeterul echipei oaspete, cu 6 goluri, de la gazde muntenegreanca Jana Toskovici trecîndu-şi în cont 7 reuşite. Partida retur se joacă la Ikast, pe 15 februarie, dar calificarea e greu de realizat pentru HCM Roman.

CUPA EHF / Astrahanocika Astrahan- Corona Braşov 36-25
Corona Braşov şi-a compromis total şansele de calificare în "sferturile" Cupei EHF după ce a pierdut la 11 goluri diferenţă, 36-25, prima manşă susţinută ieri, în Rusia, la Astrahan.

Ardelencele au început bine, au condus în primele 10 minute, după care gazdele au trecut în control. La pauză erau însă doar trei goluri diferenţă, 18-15, în ciuda defensivei slabe a româncelor.

În partea a doua Astrahanocika a pus însă gol după gol pe tabelă şi s-a distanţat la 11 lungimi, diferenţa cea mai mare cu care s-a şi încheiat meciul. Brădeanu 8 goluri, Chiper şi Zamfir cîte 4 au fost principalele marcatoare ale oaspetelor. Returul se joacă sîmbăta viitoare, la Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
apolzancca
apolzancca  •  08 Februarie 2015, 11:25

Hallooooo,Tolontane...da-l afara pe TOLOMACUL,care a scris acest articol...La ce echipa este antrenoare Helle Thompsen,la cine apara Sabine Englert,cu ce scor s-a terminat meciul...sau este suficient sa scrii vicecampioana Danemarcei...Ehei,daca tolomacul vedea sutienele handbalistelor,ce mai stire traznet aveam....

blue_sky
blue_sky  •  08 Februarie 2015, 10:54

Halal articol, in care nu scrie nici cu cine a jucat HCM Roman, nici scorul final.Si cica se numeste journalist cel care a scris asrticolul si nici macar nu s-a semnat!Presa din Romania e la nivelul sportului romanesc(care are cateva exceptii, la fel ca si in jurnalism!), adica lipsa totala de profesionalism!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează